12 carti romantice care merita citite

9 iunie 2020
Autor:
Felix Culpa SRL

Cele mai bune carti romantice 2020 si, mai ales, numarul de exemplare vandute, arata ca dragostea este inca genul literar de referinta. Pana la urma, toti visam la acea poveste romantica in care ne vedem reflectati. Cartile romantice unt citite de milioane de oameni din intreaga lume. Carti despre dragoste, romane romantice, povesti scurte de dragoste si romantism epic sunt incluse in multe domenii.

Bucurati-va de cele mai bune carti romantice care merita citite.

 

The Time Traveler's Wife, de Audrey Niffenegger

Baiatul intalneste fata. Baiatul calatoreste in timp pentru a vizita fata in toata copilaria. Povestea de dragoste a baiatului si a fetei devine subiectul unui best-seller masiv care evidentiaza cat de departe vei ajunge pentru a proteja iubirea neconditionata.

When Katie Met Cassidy, de Camile Perri

Dupa o logodna rupta, Katie o intalneste pe Cassidy, care o pune la indoiala tot ceea ce credea ca stie despre dragoste, sex si ea insasi. Se desfasoara o poveste tandra despre a te gasi si a te increde in impulsuri neasteptate.

The Quotient Kiss, de Helen Hoang

Aceasta este povestea de dragoste neasteptata intre o femeie in varsta de 30 de ani, cu sindromul Asperger si a unei escorte masculine angajata care a devenit o senzatie in 2018 si, dintr-un motiv intemeiat: Hoang farmeca cititorii cu un protagonist complex si ii inspira pe critici sa reconsidere ceea ce inseamna un roman modern.

The Thorn Birds , de Colleen McCullough

Clasicul lui McCullough este cea mai vanduta carte din istoria australiana dintr-un motiv: Povestea epica de familie pusa in Australian Outback se leaga de povestea de dragoste intunecata si pasionala dintre tanara Meggie Cleary si preotul interzis Ralph.

Call Me By Your Name , de Andre Aciman

Filmul care a schimbat felul in care privesti piersicile a fost un roman inainte sa-l faca pe Timothee Chalamet un iubit pe internet. Ajungeti la carte pentru mai multe legaturi ametitoare din idilica tara italiana. Si, da, aceasta scena a piersicii este si in carte.

Forever ... , de Judy Blume

Va capta cineva vreodata emotia primei iubiri si sentimentele complicate din jurul pierderii virginitatii tale, precum Judy Blume? Da, nu. Ea vorbeste cu adolescentul incomod si excitat din noi toti. In plus, acest roman este cenzurat in mod regulat pentru prezentarea sa onesta a sexualitatii adolescentilor - deci ar trebui sa o cititi cu siguranta.

Delta Venusului , de Anais Nin

Anais Nin este nasa incontestabila a eroticii. Aceasta colectie de nuvele a fost scrisa de Nin in anii ’40 si publicata postum. Povestile, care exploreaza dorintele de tot felul, sunt ireverente, ciudate si profund erotice.

Outlander , de Diana Gabaldon

Da, a inceput ca o serie epica care calatoreste in timp. Succesul lui Gabaldon spune povestea asistentei britanice Claire Randall din epoca celui de-al Doilea Razboi Mondial, care a fost capturata in timp in Scotia din secolul al XVIII-lea. Drama si ~ vibratii senzuale.

The Wedding Date, de Jasmine Guillory

Romanul The Wedding Date al lui Guillory spune o poveste moderna despre romantism care incepe pur fizic si pe distante lungi. (A fost acolo.)

Story of O, de de Pauline Reage

Acest roman socant erotic exploreaza dragostea ca un act de dominare si supunere. Publicata pentru prima data in franceza in 1954, Story of O prezinta scene sexuale care nu sunt pentru cei slabi de inima.

Between Lovers, de Eric Jerome Dickey

Nicole se desparte de iubitul cu care a avut o relatie de durata si se indragosteste de o femeie. Dar sentimentele ei persistente pentru fostul fac din aceasta poveste un triunghi de dragoste.

The Innocent , de Posie Graeme-Evans

Situat in 1465 la Londra, The Innocent o urmareste pe Anne cu ochii mari, prin intrigi de la curte si iubire interzisa. Pentru fanii The Other Boleyn Girl si The Crown , acest roman duce pofta si gelozia la nivelul urmator.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram