Carti de dezvoltare personala apreciate de anticariate

19 martie 2024
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Unele dintre cele mai bune și mai apreciate cărți de dezvoltare personală pot fi găsite în anticariate. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de titlu, ar fi bine să verificați și raioanele de carte veche. Iată câteva dintre cele mai populare și apreciate cărți de dezvoltare personală:

"Cum să reușiți" de Napoleon Hill - a fost scrisă în anii 1930 și este considerată una dintre primele cărți de dezvoltare personală. A fost vândută inițial într-un număr mic, dar a devenit rapid un bestseller. "Cum să reușiți" oferă cititorilor săi învățăminte despre puterea gândirii pozitive și despre cum să-ți construiești o viziune clară care să îți ajute să îți atingi obiectivele.

"Munca magică" de Rhonda Byrne - a fost publicată în 2012 și a riscat să fie ignorată de public, dar curând s-a dovedit a fi o adevărată comoară. Autorul ajunge la o concluzie impresionantă: nu poți avea succes în viață dacă nu te străduiești să te îmbunătățești și dacă nu îi acorzi importanța nevoii de autosugestionare, o idee prezentă și în cartea „Cum sa reusiti”, astfel încât să poți începe o relație de succes cu universul.

"Cum să duci oamenii la acțiune" de Dale Carnegie - a fost unul dintre cei mai apreciați experți în dezvoltarea personală, în special când vine vorba de comunicare și influență. Această carte este una dintre cele mai populare și tratează subiecte care te să ajute să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, nevoia de a-ți fi apreciat și îți oferă idei pentru a-ți dezvolta propriul stil de comunicare.

"Secretul" de Rhonda Byrne - considerată de mulți un fel de continuare a cărții 'Munca Magica', această carte este o scriere constructivă care analizează principiul legii atractiei și cum poate fi aplicat în viața ta.

"Psihologia vânzărilor" de Brian Tracy - este un expert recunoscut în domeniul afacerilor și dezvoltării comerciale. În această carte, el și-a împărtășit învățăturile sale despre puterea emoțională a vânzărilor și cum să te vinzi pe tine însuți și produsele tale.

"Cele 7 obiceiuri ale oamenilor eficienți" de Stephen Covey - este una dintre cele mai apreciate cărți de dezvoltare personală din toate timpurile de catre un anticariat, spre exemplu CumparCarti.ro. Covey ia în calcul importanța planificării în viața și afacerile tale, analiză zonele grilonate, importanța relației cu cei din jurul tău, etc.

"Adevărata măsură a succesului" de Clayton Christensen - a fost scrisă de un expert în dezvoltarea afacerilor și explorează influența viații de familie în viața ta de afaceri. Christensen crede că pentru a fi cu adevărat eficient în cariera ta, trebuie să pui mai întâi familia.

"Cum să te faci îndrăgostit de viața ta" de Bob Moawad - a devenit una dintre cele mai puternice și populare cărți de dezvoltare personală. Moawad încurajează cititorii să își reevalueze prioritățile, să revină la valorile lor esențiale și să își creeze o mentalitate puternică pentru a obține succesul în viață și în afaceri.

Va incurajam sa accesati CumparCarti.ro si sa aflati mai multe informatii despre unul dintre cele mai renumite anticariate care cumpara carti si ii face fericiti pe cititori!

Anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

Carti de dezvoltare personala

În concluzie, cărțile de dezvoltare personală găsite în anticariate sunt o adevărată descoperire pentru oricine își dorește să își dezvolte abilitățile personale și să devină o persoană mai bună.

Aceste cărți oferă învățături prețioase de la autori îndrăzneți, abordând subiecte cu adevărat utile vieții tale. Fiecare carte este diferită și toate sunt capabile să ofere ceva valoros.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram