fbpx

Carti de citit pe plaja

Anticariat Online

Este din nou acel moment din an cand ne indreptam spre plajele si piscinele din intreaga lume, inarmati cu un prosop gigantic si o carte buna. In mod traditional, aceste carti de plaja erau romane romantice, insa nu mai este cazul, ele pot aborda orice subiect. Tot ce conteaza este ca sunteti sub soarele fierbinte care defineste un bronz de calitate. Iata, totusi, cateva idei de titluri pe care le puteti lua la plaja in acest concediu! Ideea e sa poata fi citite repede si sa fie placute.

Emma Cline a scris o carte pe nume ”Fetele” in care povesteste despre viata unei adolescente, Evie, care se straduieste sa atraga atentia parintilor sai, care abia au divortat. Viata ei plictisitoare se schimba cand intalneste pe Suzanne, care o atrage in tot felul de actiuni menite sa ofere senzatii tari. Lectura este despre maturiarea brusca si despre sechelele care raman in urma unor decizii nechibzuite, este despre alegeri si aspiratii de adolescent ce are nevoie, mai mult decat orice, de sprijin emotional.

”Oamenii fericiti citesc si beau cafea”, o carte scrisa de Agnes Martin-Lugand este o carte ce incepe, neasteptat, cu moartea sotului si a fetitei Dianei, personajul principal al cartii. Totul se opreste in loc, iar ea intra intr-o depresie fara sfarsit, in care doar inima ii mai bate. Pleaca la Paris pentru a se regasi, apoi se stabileste intr-o mica comunitate irlandeza unde intalneste un barbat care o ajuta din nou sa vada lumea cu alti ochi. Este un roman profund si emotionant care merita citit.

Randurile cartii ”Lista de dorinte” de Anna Bell, spun povestea lui Abi, o femeie parasita de iubitul ei pe motiv ca nu sunt compatibili. Printre lucruri gaseste o lista cu 10 dorinte alte partenerului pe care decide sa le indeplineasca ea insasi pentru a-l determina sa se intoarca la ea. Desi are multe frici si nu i se potrivesc deloc activitatile notate pe liste, totusi le face. Surpriza este ca la final este surprinsa de transformarea uluitoare de care are parte datorita faptului ca si-a depasit limitele.

Anticariat online “Printre Carti”

Doriti una, toate aceste carti sau altele? Accesati https://www.printrecarti.ro/ si verificati daca se afla in stoc. Printre Carti este un anticariat online ale carui stocuri sunt actualizate in fiecare zi. Urmariti reducerile, s-ar putea sa primiti mai mult decat va asteptati!