Cărti creștine apreciate în întreaga lume, disponibile acum în librăria Goldbooks.ro

12 septembrie 2017
Autor:
WOW SITE EXPERT SRL

Noua librărie creștină Goldbooks.ro comercializează cele mai noi, mai apreciate și mai bine vândute cărți - pe rafturile magazinului veți găsi atât titluri străine, traduse și publicate de către alte edituri, cât și titluri exclusive, ce nu au mai fost publicate în România până acum.

 

Cartile, alese cu mare atentie, se bucura de preturi excelente si de o prezentare pe cat se poate de amanuntita si detaliata. Acestea sunt impartite atat pe categorii de tematici, cat si in functie de autorul care le-a semnat. De asemenea, o rubrica speciala este cea care aduna la un loc toate cartile traduse, editate si tiparite de catre libraria Goldbooks.ro - multe dintre ele fiind editii unice in limba romana.

Cei care viziteaza magazinul online vor putea comanda carti crestine semnate de autori de renume precum Joseph Prince, Bill Johnson, Randy Clark, T.L. Osborn, Heidi Baker sau publicatii unice, precum cele semnate de Nicu Zaharie, misionar crestin roman.

 

Cartile semnate de pastorul si autorul Joseph Prince, traduse pentru prima data in limba romana

Cateva dintre cele mai apreciate ale lui Joseph Prince sunt prezente din aceasta luna in magazinul nostru online:

  • Destinat sa domnesti
  • Razboiul Spiritual
  • Un singur lucru
  • Sanatate si implinire prin Cina Domnului
  • Miracolul tau este in gura ta

Titluri apreciate in intreaga lume

In librarie sunt prezentate si carti semnate de Bill Johnson, recent traduse in limba romana: Cand Cerul invadeaza pamantul (ghid practic pentru o viata plina de miracole), Gazduirea Prezentei Lui (Dezvaluirea Agendei Cerului), Ghid esential de vindecare (cartea trateaza tematica rugaciunii de vindecare si a fost elaborata in parteneriat cu Randy Clark), Fata in fata cu Dumnezeu; T.L. Osborn - Vindecand bolnavii; Carlos Rodriguez - Predestinat pentru infiere; Heidi Baker - Constransa de iubire, Invatand sa iubim. De asemenea, vizitatorii siteului pot comanda acum prima aparitie a lui Nicu Zaharie - Identitate prin har.

Nu in ultimul rand, clientii pot urmari direct de pe site-ul golbooks.ro comanda exediata prin curier, folosind doar AWB-ul aferent. Comenzi mai rapide, comenzi mai sigure si mai usor de urmarit!

Bucura-te acum de colectia bogata de carti pe tema vindecarii divine, a succesului si implinirii, a uceniciei, a misiunii crestine sau a identitatii credinciosului si viziteaza libraria crestina Goldbooks.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram