Carpisa leader ul European in materie de genti deschide un nou magazin in Baneasa Shopping City

18 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Carpisa s-a dovedit a fi un fenomen comercial capabil sa ofere publicului larg un produs mereu la moda, cu un raport calitate-pret absolut unic. Lumea Carpisa cuprinde mai multe tipologii de produse: genti, posete, valize, articole de voiaj, curele, portmonee, umbrele si accesorii.

In anul 2012 a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului in Italia” la categoria genti si accesorii, demonstrand astfel ca brandul isi pastreaza valorile si relatiile speciale cu clientii, centrul acestor valori fiind Clientul, iar preocuparea Carpisa ca acesta sa fie mereu multumit.

Noua colectie Carpisa primavara-vara 2013 se bazează pe conceptele de feminitate si eleganta, senzualitate si romantism la un pret accesibil.

Carpisa deschide cel de al treilea magazin in Romania

In prezent, Carpisa are peste 600 magazine in Italia, Franta, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, Emiratele Arabe si Kuweit si in alte peste 20 de tari.

Dupa Milano, Paris, Londra, Barcelona, Dubai, retailer-ul Italian deschide in septembrie 2012 primul magazin Carpisa din Romania, in Afi Palace Cotroceni. La scurt timp, in aprilie 2013, se inaugurează si cel de al doilea magazin, in City Park Mall din Constanta.

Sambata, 22 Iunie 2013 va avea loc deschiderea celui de al treilea magazin Carpisa din Romania, in Bucuresti la Baneasa Shopping City.

Carpisa va asteapta cu cadouri surpriza si o tombola speciala

Carpisa invita toate fashionistele in universul colorat al gentilor si accesoriilor cu un design original si trendy. Va asteapta cu drag la evenimentul de deschidere a noului sau magazin din Baneasa Shopping City, Sambata 22 iunie 2013, cu sampanie, dulciuri, multa voie buna, genti frumoase, cadouri surpriza si o tombola speciala!

Vino si tu sa te delectezi intr-o atmosfera magica italiana si sa te bucuri de cadourile oferite. (pentru toate cumparaturile ce depasesc suma de 100 lei facute in perioada 22-30 iunie 2013).

Ia-ti si prietenii cu tine pentru a-ti creste sansele de a castiga un city break in Roma pentru 2 persoane, oferit ca premiu la tombola speciala!

Produsele din colectia primavara vara 2013 Carpisa le poti gasi si online pe www.shoes.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram