Carnavalul Tinerilor Angajati editia a II a

Timisoara, 2 noiembrie

Fundatia „Pentru Voi” va organiza joi, 3 noiembrie de la ora 15.00, a doua editie a „Carnavalului tinerilor angajati”, pentru beneficiarii ei, persoane cu dizabilitati intelectuale, implicati in activitati de economie sociala.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului Economia sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeste in oameni!”.

Carnavalul este o activitate de formare de abilitati sociale necesara adultilor cu dizabilitati intelectuale si o modalitate de promovare a incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilitati intelectuale. Evenimentul se va desfasura in acelasi timp la Centrul de zi „Lsdislau Tácsi” si la Centrul de zi „Impreuna” si va implica aproximativ 130 de persoane cu dizabilitati intelectuale.

Tinerii vor fi implicati in amenajarea salii, in pregatirea programului artistic, a costumelor si a surprizelor evenimentului. Se vor organiza concursuri, jocuri si momente artistice sustinute de Grupul muzical „Pentru Voi”. Se va organiza parada costumelor, iar cel mai frumos costum va fi premiat.