Care sunt riscurile amanarii tratamentului cu implant dentar?

4 iulie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Una dintre cele mai neplacute probleme dentare cu care se confrunta oamenii este lipsa dintilor. Indiferent daca este vorba despre un singur dinte sau mai multi, lipsa acestora are un efect negativ puternic atat asupra aspectului estetic al zambetului si stimei de sine, cat si a starii generale de sanatate. De aceea, amanarea inlocuirii acestora poate duce la dezvoltarea unor probleme mai complexe.

Unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru restaurarea danturii este implantul dentar, care este foarte asemanator cu dintele natural, estetic si functional. Drept urmare, solicitarile pacientilor pentru astfel de tratamente cu implant dentar in Bucuresti au crescut exponential in ultimii ani.

Care sunt motivele pentru care sunt tot mai populare tratamentele cu implant dentar?

Constientizarea oamenilor in legatura cu rolul important pe care il are o dantura sanatoasa este la un grad foarte inalt la momentul actual, ceea ce ii determina pe tot mai multi sa apeleze la cele mai moderne si eficiente solutii de tratament pentru obtinerea acesteia.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Cu toate acestea, numarul celor care au nevoie de restaurarea danturii este unul ridicat. Avantajul este ca implantul dentar reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii, care se potriveste pentru inlocuirea unui singur dinte, la fel ca si in cazul mai multor dinti. Rata de succes a unui astfel de tratament este de aproximativ 98%.

De asemenea, daca se apeleaza la ajutorul unui medic profesionist si experimentat, cum sunt cei din echipa medicala PlazaDent.ro, posibilitatea de a beneficia de unele dintre cele mai bune servicii stomatologice si cele mai eficiente tratamente este mare.

Ce se intampla daca nu sunt inlocuiti dintii lipsa?

Cei care amana vizita la stomatolog si, mai ales, inlocuirea dintilor lipsa se pot confrunta, in timp, cu probleme mult mai grave. De la miscarea dintilor pe arcada, pentru a acoperi golul ramas, la o masticatie deficitara si chiar resorbtie osoasa, toate acestea sunt efectele lipsei dintilor, care pot fi insa prevenite cu ajutorul implanturilor dentare de la clinica stomatologica din sector 6 mentionata anterior.

Drept urmare, cu un implant dentar nu se obtine numai un zambet frumos, ci se recapata functionalitatea completa a danturii, prevenind aparitia altor probleme.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram