fbpx

Care sunt principalele avantaje ale serviciilor de transport angajati?

Fara doar si poate ca am remarcat faptul ca numarul firmelor de transport de persoane a crescut considerabil in ultimii ani. Firmele care ofera astfel de servicii si-au diversificat foarte mult serviciile oferite. Intre acestea regasim inclusiv transportul pentru personalul angajat al diferitelor companii si firme, din diverse domenii de activitate.

Daca pana acum cateva decenii transportul angajatilor era asigurat de transportatorii de stat catre locul de munca, iata ca in ultimii ani astfel de servicii private de transport angajati sunt tot mai cautate. Acest lucru se datoreaza avantajelor oferite de astfel de servicii. In ceea ce urmeaza sunt amintite principalele avantaje, atat pentru angajati, cat mai ales pentru angajatori.

Angajatii nu intarzie la locul de munca

Transportul angajatilor cu mijloace de transport de tipul microbuzelor sau al autocarelor este asigurat in cazul firmelor cu un numar mare de personal. In acest sens un avantaj al acestor servicii este faptul ca nu vor exista intarzieri la locul de munca. Prin faptul ca toti angajatii care trebuie sa se prezinte la locul de munca intr-o anumita zi si la o anumita ora vor putea sa se deplaseze cu acelasi mijloc de transport face ca intarzierile sa fie foarte rare sau inexistente. In consecinta la momentul in care incepe ziua de lucru, angajatii sunt la treaba.

Productivitatea este mentinuta la cote ridicate

Ca urmare a faptului ca sansele ca un numar important de angajati sa intarzie la locul de munca sunt foarte mici odata ce se asigura transportul angajatilor, productivitatea nu este afectata de astfel de situatii. Spre deosebire de folosirea mijloacelor de transport in comun sau de masinile personale, transportul angajatilor prin serviciile oferite de firma de transport de persoane aduce mai multe garantii cu privire la respectarea timpului pentru ca angajatii sa fie prezenti la locul de munca, indiferent de domeniul de activitate.

Mai putin stres pentru angajati

Rutina zilnica poate deveni stresanta atata timp cat in fiecare zi trebuie ca la o anumita ora sa ajungi la locul de munca, mai ales daca respectivul loc de munca nu este in oras sau la distanta de 10 minute de casa. In schimb, atunci cand firmele apeleaza la servicii de transport angajati, acest stres este mult diminuat.

Angajatii stiu ca au asigurat transportul si ca nu va fi vorba despre aglomeratie, iar acest lucru reduce stresul zilnic cu privire la eventuale intarzieri la locul de munca. In acelasi timp angajatii stiu ca la intoarcerea acasa nu vor pierde zeci de minute asteptand dupa diferite mijloace de transport in comun.

Conditii mai bune pentru angajati

Sa te trezesti de dimineata in fiecare zi sau sa ajungi seara tarziu acasa de la locul de munca poate fi obositor. Cu atat mai mult daca trebuie sa te deplasezi cu mijloace de transport in comun care sunt foarte aglomerate sau care circula foarte rar dupa anumite ore. Prin folosirea serviciilor de transport angajati astfel de situatii nu exista. In concluzie angajatii se vor bucura de conditii mai bune pentru a se deplasa la si de la locul de munca.