Care sunt etapele tratamentului de implant dentar?

10 februarie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Lipsa unuia sau a mai multor dinti afecteaza nu numai zambetul persoanei in cauza, ci si starea generala de sanatate si chiar stima de sine. De aceea, pentru a se bucura de beneficiile oferite de tratamentul cu implant dentar in Bucuresti, acestia trebuie sa aleaga o clinica stomatologica performanta si profesionista, Plaza Dent fiind locul in care pot primi tratamentul pe care si-l doresc.

Cum se deruleaza un tratament cu implant dentar?

Planul de tratament se stabileste de catre medicul stomatolog, in urma unei consultatii in care sunt observate problemele cu care se confrunta pacientul sau. Astfel ca, in cadrul acestei consultatii, dentistul va analiza starea in care se afla dantura si cavitatea bucala, ulterior informand pacientul despre pasii care sunt necesari pentru a beneficia de tratamentul cu implant dentar.

Inainte de a incepe tratamentul pentru inlocuirea dintilor lipsa cu un implant dentar, medicul de la PlazaDent.ro va recomanda si efectuarea unor analize de sange, pentru a observa si starea generala de sanatate, deoarece exista si unele contraindicatii in cazul acestui tratament.

Stomatologie din sector 6 | Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Daca starea de sanatate permite, atunci se poate efectua interventia de inserare a implantului dentar, o interventie chirurgicala minim invaziva, care dureaza aproximativ 30 de minute, daca nu sunt si alte complicatii.

Ulterior, pacientul trebuie sa astepte de la 3 pana la 6 luni pentru oseointegrarea implantului, dupa care urmeaza montarea bontului protetic si a coroanei dentare.

Ce contraindicatii exista in cazul implantului dentar?

In principiu, orice persoana a carei dezvoltare a dintilor permanenti s-a incheiat poate beneficia de un tratament cu implant dentar, de la varsta de aproximativ 18 ani, pana la 90 de ani, daca starea de sanatate permite.

Exista insa unele afectiuni medicale in cazul carora inserarea unui implant dentar este contraindicata si in care nici un medic de la clinica de stomatologie din sectorul 6, Plaza Dent, nu se va angaja sa o efectueze. Acestea sunt diabet, boli psihice sau autoimune, ori chiar sarcina.

In concluzie, numarul celor care se pot bucura de beneficiile oferite de implantul dentar este foarte mare, iar viata acestor pacienti se poate imbunatati considerabil in urma unei astfel de interventii stomatologice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram