Care sunt cele mai eficiente metode de promovare in mediul online

25 octombrie 2018
Autor:
Woman2Woman

Daca esti proprietar de business sau iti doresti sa lansezi o afacere, probabil stii deja ca internetul este viitorul in domeniul promovarii si in business. Mediul online ofera cele mai de pret elemente in interactiunea cu utilizatorii, fiind unul dintre cele mai eficiente canale de comunicare in zilele noastre.

Insa pentru a te bucura de succes in online, pentru a-ti creste afacerea intr-un mod sanatos, ai nevoie de o promovare calitativa. Pe internet, acolo unde resursele sunt nelimitate, pentru fiecare dintre noi, cantitatea nu mai este un factor de decizie. Aceasta este inlocuita de calitate.

Daca vrei sa afli cum sa te promovezi eficient si cum sa iti cresti afacerea cu ajutorul internetului, te invitam la Conferinta “Targetare si Campanii Eficiente” din data de 8 noiembrie 2018, organizata de PR2Advertising in Bucuresti.

 

De ce sa particip la conferinta?

Vei avea sansa sa afli informati utile si extrem de relevante pentru afacerea ta, de la oameni cu zeci de ani experienta in domeniul de business si in promovarea online. Vei intalni aici oameni care au deja proiecte de succes si care vor sa impartaseasca cu tine experienta lor.

  • vei putea discuta cu experti in domeniul promovarii online
  • vei avea ocazia sa cunosti si sa intelegi noile norme legislative cu privire la promovarea online (GDPR-ul schimba modalitatile de promovare si are impact asupra intregului process de comunicare online. Pentru a te conforma noilor norme, trebuie sa stii ce presupune acest nou regulament)
  • te vei pune la curent cu cele mai noi informatii despre modalitatile de promovare si despre tipurile de campanii din online.

In plus, vei avea o multime de ocazii sa cunosti experti in domeniu, care vor fi speakeri la conferinta si care de abia asteapta sa-ti raspunda la intrebari.

Printre acestia, il vei putea cunoaste si pe Radu Ciofu, expert in promovare si marketing online.

Vrei sa inveti cum sa-ti cresti rapid si sigur afacerea? Participa si tu la conferinta „Targetare si Campanii Eficiente”. Inscrie-te cu ajutorul formularului ce il gasesti pe pagina conferintei.

Cine este Radu Ciofu?

Radu Ciofu este Business Manager si Cofondator SEOmark.ro, companie specializata in promovare online si in furnizarea de servicii si cursuri de marketing online. Radu are o experienta vasta in business si promovare online, iar ca profesie de baza, acesta este economist.

Astfel, vei putea invata de la el cum sa te promovezi eficient si cum sa te raportezi la costuri, pentru a-ti face un buget de promovare care sa iti aduca succesul cu siguranta.

In cadrul conferintei vei putea afla informatii despre cea mai utila modalitate de promovare si despre cum sa determini succesul unei campanii prin targetarea corecta a publicului tinta.

 

Ce experienta are Radu?

Radu ajuta anual zeci de afaceri sa creasca, atat organic, prin intermediul unor servicii SEO calitative, cat si prin intermediul promovarii online. A acumulat in cadrul companiei pe care a fondat-o peste 7 ani de experienta in SEO si promovare online. Astfel, vei putea invata direct de la sursa ce inseamna promovarea online, care sunt cele mai eficiente campanii si cum sa le poti proiecta si  tu pentru afacerea ta.

El este un om al cifrelor, iar fiecare proiect in care se implica trebuie sa fie eficient, in primul rand, raportat la costuri. Asadar, setarea bugetului si tintirea publicului tinta sunt cheile catre succesul unei afaceri, din punctul sau de vedere.

Despre targetarea publicului tinta, dar si despre partea tehnica a setarii si administrarii campaniilor, in care Radu este expert,  poti afla mai multe la conferinta. Acolo vei putea asculta prezentarea lui Radu si a celorlalti speakeri, dupa care vei putea pune intrebari concrete. Astfel vei putea afla exact raspunsurile care te intereseaza, pentru a putea sa-ti promovezi afacerea intr-un mod eficient in online.

Vrei sa inveti cum sa-ti cresti rapid si sigur afacerea? Participa si tu la conferinta „Targetare si Campanii Eficiente”. Inscrie-te cu ajutorul formularului ce il gasesti pe pagina conferintei.

Evenimentul este sustinut de sponsorii: Answear, Savescu & Asociatii, SEOmark.ro si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, LivePR, Portal Management, Woman2Woman.ro, Profitinfo.ro, RisCo, Ziare.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram