Care sunt cele mai bune tipuri de carucioare de copii?

15 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Vrei sa cumperi un carucior pentru copilul tau dar nu stii ce sa alegi? Te inteleg, sunt multe brand-uri producatoare si sute de articole pe piata si nu ai vrea sa alegi gresit avand in vedere cat de important si util este un carucior pentru primii ani de viata ai copilului.
Astfel, in randurile de mai jos o sa iti usurez munca de documentare asupra tipurilor de carucioare pentru copii – gasesti mai jos cateva informatii utile despre toate tipurile de carucioare de copii existente pe piata in acest moment.
• Carucior suport pentru scoica auto – niste cadre usoare carora li se poate atasa cosuletul auto al bebelusului. Acesta este un carucior foarte util pentru parintii care folosesc mult scoica auto, care calatoresc mult cu bebelusul in masina. Acest carucior este foarte usor de utilizat, iar daca micutul adoarme acolo nu trebuie sa il treziti ca sa il mutati in masina sau sa il duceti in casa – pur si simplu luati cosuletul din cadru. Cu toate acestea, caruciorul suport nu poate fi folosit odata ce bebelusul a crescut si scoica nu mai poate fi folosita.
• Carucior 2 in 1 – acestea incorporeaza un carucior standard si un cos auto. Astfel, cand bebelusul creste si nu mai poate sta in scoica auto, aceasta se scoate din cadru si ramane doar caruciorul standard. Avantajos la un astfel de carucior este faptul ca daca micutul adoarme in carucior veti putea sa detasati cosul auto si sa il instalati in masina fara ca micutul sa se trezeasca.
• Carucior 3 in 1 – sistem de transport complex pentru copil care incorporeaza un landou, cos auto si un carucior standard. Acesta poate fi folosit din prima zi de viata a micutului si pana la aproximativ 18 kg, deci mai mult ca sigur nu veti avea nevoie de alt carucior. Practic un carucior 3 in 1 este tot ce aveti nevoie pentru transportul celui mic.
• Landouri – un spatiu de dormit confortabil pentru cel mic. Majoritatea acestor carucioare au roti mari si un design destul de masiv, care sa asigure mult confort pentru siesta micutului.
• Carucioare tip umbrela – au acest nume datorita manerelor curbate, ca de umbrela. Acestea sunt foarte usoare – cantaresc in jur de 6 kg si pot fi pliate foarte usor. Aceste carucioare sunt solutia perfecta pentru copiii mai maricei, de peste 6 luni, pentru plimbarile prin oras.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram