Care sunt cele mai bune locuri pentru a vinde cartile?

5 aprilie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Foarte multi cititori pasionati de literatura si nu numai au adunat, cu siguranta, de-a lungul timpului, volume impresionante de carti. Acestea pot ocupa prea mult spatiu si pot reprezenta o investitie destul de costisitoare fapt pentru care pot fi revandute unor anticariatele, spre exemplu Achizitii-Carti.

Ce apreciaza cumparatorii de carti vechi?

In mod evident, cartile trebuie sa fie intr-o stare cat mai buna, fara urme majore de uzura. Acest serviciu include achizitii de carte noua si veche, deopotriva, de la diferite edituri si din toate domeniile – in cantitati mari sau mici!

Sunt anumite carti a caror valoare poate aduce un castig substantial. Este indicat ca in cazul acestor opere, proprietarii sa acorde o atentie sporita mediului in care sunt depozitate.

Cartile sunt material organic care se descompune rapid atunci cand conditiile de mediu nu sunt favorabile, iar lumina soarelui este unul dintre cei mai mari dusmani ai cartilor vechi. Expunerea prelungita la soare poate determina decolorarea cartilor si poate reduce considerabil durata de viata a acestora.

Achizitii-Carti.ro cumpara carti atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice. Echipa se deplaseaza personal in Bucuresti si in zonele limitrofe pentru o evaluare cat mai corecta a cartilor ce urmeaza sa fie vandute. Acestia lucreaza inclusiv in weekend reusind astfel sa acomodeze agendele incarcate ale clientilor.

Cititorii trebuie sa evite sa mai depoziteze cartile in subsoluri, poduri sau garaje. Acestea sunt cele mai proaste locuri, cartile fiind expuse unor conditii dure. In astfel de situatii, temperatura nu este controlata, iar acest lucru poate cauza daune pe termen lung, scazand valoarea volumelor.

Cumpar carti la kg | Achizitii-Carti.ro

Cumpar carti la kg

Un alt sfat pentru pastrarea cartilor in conditii bune il reprezinta depozitarea acestora in cutii, prevenindu-se acumularea de praf sau patrunderea aerului.

Serviciul ’’cumpar carti la kg’’ al celor de la Achizitii-Carti se adreseaza inclusiv firmelor care au avut nevoie la un moment dat de carti de specialitate pentru instruirea angajatilor sau firme care detin depozite de carte si din varii motive doresc sa le lichideze. In functie de numarul volumelor, aceasta tranzactie se poate transforma intr-un business serios.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram