fbpx

Care sunt cei mai importanti pasi pentru mentinerea sanatatii orale?

Sanatatea orala este mult mai importanta decat cred unii oamenii, o igiena precara a dintilor sau cariile netratate pot conduce chiar si la boli cancerigene. Pentru a evita toate aceste pericole este bine sa tineti cont de sfaturile medicilor stomatolog in pastrarea sanatatii dintilor. Clinica de stomatologie din sectorul 6, Neoclinique este mereu la dispozitia dumneavoastra pentru un control de rutina, pentru tratarea afectiunilor, dar si pentru a va oferi cele mai bune sfaturi ce tin de ingrijirea dintilor atat la copii cat si la adulti.

Ce trebuie sa eliminati din alimentatie? Renuntati la bauturile carbogazoase si chipsuri, acestea afecteaza dintii din punct de vedere al coloritului cat si al sanatatii, crescand riscul deteriorarii si aparitiei cariilor. Neoclinique va recomanda albirea dentara profesionala ce va ofera rezultate foarte bune si nu afecteaza in nici un fel sanatatea pacientilor. Acest mic secret al stomatologiei ce va transforma zambetul intr-unul alb si stralucitor este foarte cautat de catre femeile si barbatii care au o problema in acest sens.

Estetica dentara Bucuresti este o rezolvare a multor probleme ce va afecteaza aspectul fizic, dar si increderea in sine. Pentru ca zambetul uni copil conteaza cel mai mult, Neoclinique este specialist in pedodontie si trateaza copii cu placere. Serviciul de pedodontie Bucuresti reprezinta o prioritate pentru Neoclinique, iar cooperarea dintre medic si pacient este ca o legatura de prietenie, de aceea micutii pacienti vor dori sa revina la cabinet de fiecare data cu placere.