Care sunt cartile care iti pot aduce mai multi bani vanzandu-le la anticariat?

4 ianuarie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Pasionatii de lectura sunt la curent cu toate activitatile si noutatile din domeniul literar, motiv pentru care sunt familiarizati si cu activitatea de achizitii carti desfasurata de anticariate. Acestia apeleaza la anticariate atat pentru a-si completa lista de lecturi, cat si pentru a face loc noilor achizitii si chiar pentru a face rost de bani sa isi poata sustine pasiunea.

Astfel ca unul dintre motivele pentru care oamenii apeleaza la serviciul de achizitii carti al anticariatelor, promovat prin anunturi de genul „anticariat cumpar carti”, este tocmai nevoia de bani, aceasta fiind una dintre cele mai simple si rapide metode de a iesi dintr-un impas financiar.

Cum se poate obtine o suma de bani de la un „anticariat care cumpara carti”?

Suma ce poate fi obtinuta din vanzarea cartilor catre anticariate este diferita, deoarece aceasta variaza in functie de anumiti factori, cum ar fi starea cartilor, numarul acestora si, mai ales, vechimea si raritatea lor.

Este bine cunoscut faptul ca anticariatele au ca obiect de activitate cartea veche, motiv pentru care acestea sunt interesate preponderent de aceasta categorie de volume, interes pe care il promoveaza prin intermediul anunturilor „cumpar carti vechi” publicate online. Astfel, mesajul poate fi transmis rapid catre un numar mare de persoane.

Motivele pentru care cartile vechi sunt preferate sunt raritatea si valoare acestora, atat istorica si/ sau literara, cat si financiara. De aceea, cei care au in biblioteca volume vechi si au nevoie de o suma important de bani ar trebui sa contacteze anticariatul online Anticariat-Carti.com pentru a evalua si vinde volumul respectiv.

Anticariat cumpar carti | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

Anticariat cumpar carti

Cum se deruleaza procesul de vanzare a cartilor catre anticariate?

Odata contactat anticariatul, acesta va solicita mai multe informatii cu privire la cartile propuse spre vanzare, precum si stabilirea datei, orei si locului in care sa se desfasoare vanzarea. De obicei, aceasta are loc chiar la domiciliul vanzatorului, unde echipa de anticari se deplaseaza pentru a evalua, plati si ridica volumele cumparate.

Astfel ca procesul de vanzare este unul simplu si rapid, foarte avantajos pentru vanzator, care nu trebuie sa plateasca niciun comision pentru aceste servicii suplimentare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram