Care sunt avantajele aparatelor dentare din safir?

14 mai 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In prezent, imaginea este foarte importanta pentru toate lumea, iar acest lucru se datoreaza, in principal, mass-mediei si retelelor de socializare, unde imaginile sunt cele care conteaza cel mai mult. Din acest motiv, se recurge la aplicarea unui aparat dentar din safir atunci cand dintii nu sunt pozitionati corect pe arcade si cand apar situatii de malocluzie. La preocuparea fata de imagine se adauga si cea pentru o buna sanatate dentara.

Aparatul dentar este un produs obisnuit, in special in randul tinerilor, desi exista si adulti curajosi, care aleg sa poarte un astfel de aparat pentru a avea o dantura sanatoasa. Tinerii isi doresc, in general, aparate dentare metalice, colorate, pe care le pot schimba ori de cate ori merg la stomatolog. Copiii timizi si persoanele care nu vor sa iasa in evidenta isi doresc aparate dentare care sa nu se vada, iar cea mai buna solutie in sensul acesta sunt aparatele dentare din safir.

Mai jos doua avantajele oferite de tipul acesta de aparate dentare:

Aspect

Aparatele dentare aproape invizibile au facut ca numarul de tratamente ortodontice sa creasca, pentru ca solutiile sunt acceptate mai repede de pacienti. Numeroase persoane au evitat aceste tratamente din cauza miturilor care s-au construit in jurul aparatului dentar metalic, despre care se spunea ca ar fi cel mai eficient. Acesta este doar un mit, pentru ca, in realitate, aparatul dentar cu safir este chiar mai eficient decat cel metalic.

Eficienta

Bracketii cu care este echipat aparatul dentar din safir sunt alunecosi si luciosi, permitand medicului stomatolog sa obtina rezultate rapide si bune. Aparatul dentar metalic nu este mai rezistent, iar acesta este, din nou, doar un mit. In realitate, in contact cu alimentele mai dure, bracketii de toate tipurile au tot potentialul de a se dezlipi, pentru ca, indiferent de calitatea adezivului utilizat, va ceda in cele din urma.

Aparat dentar din safir | Clinica stomatologica Dental Progress

aparat dentar din safir

Clinica stomatologica Dental Progress este locul in care fiecare pacient poate obtine zambetul mult dorit, pentru ca medicii ortodonti din echipa au o vasta experienta, ceea ce garanteaza ca rezultatele sunt foarte bune si tratamentul va fi de scurta durata, indiferent de tipul de aparat dentar ales.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul https://dentalprogress.ro/ .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram