Care este prețul unui sistem Valedo care poate fi folosit pentru închiderea unei terase sau a unui balcon?

10 martie 2023
Autor:
Content SEO

Fiecare persoană își dorește să aibă un spațiu personal pe care să îl poată numi al său, un loc unic pentru a se relaxa după o zi plină sau o locație în care să interacționeze și să se bucure de momente de calitate cu familia și prietenii săi.

Toată lumea își dorește un spațiu sigur și confortabil, motiv pentru care se pune din ce în ce mai mult accentul pe transformarea în spații protejate a unor zone anterior inutilizabile, cum ar fi terasele și balcoanele. Închiderea acestor zone a devenit o metodă populară de îmbunătățire a calității vieții în locuințe, în special în timpul sezonului rece sau în condiții meteorologice nefavorabile. Această decizie oferă persoanelor fizice posibilitatea de a-și adapta spațiul de locuit la preferințele și nevoile lor, ceea ce duce în cele din urmă la un nivel sporit de confort.

Dacă doriți să vă închideți terasa sau balconul, sistemele glisante din sticlă sunt o opțiune la modă și atractivă. Nu numai că au un aspect modern și servesc unui scop practic, dar oferă și multe beneficii. Prin instalarea acestor sisteme, vă puteți extinde zona de locuit și vă puteți bucura de mai mult timp pe balcon sau terasă, chiar și în condiții meteorologice dure, cum ar fi vântul, ploaia, zăpada sau frigul extrem.

Închiderea terasei sau a balconului funcționează ca un perete de sticlă solid atunci când este închisă, oferind protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Panourile glisante ale incintei se deplasează unul după altul, în cele din urmă pivotează și se parchează perpendicular pe șina de glisare. EdiStarq a introdus o metodă inovatoare de etanșare între panouri cu ajutorul unei benzi magnetice, care maximizează transparența și elimină necesitatea unor profile PVC inestetice. Banda magnetică de 6 mm grosime este aproape invizibilă și a fost testată pentru durabilitatea sa împotriva intemperiilor.

Cat costa un sistem glisant cu sticla?

Considerăm că fiecare proiect este distinct și că are propriile nevoi și caracteristici specifice. Prin urmare, creăm fiecare sistem Valedo de la zero în atelierul nostru, concentrându-ne pe furnizarea de soluții excepționale care să satisfacă cerințele tuturor utilizatorilor finali Valedo Systems. Dedicarea noastră față de acest obiectiv rămâne de nezdruncinat.

Prin urmare, fiecare sistem pe care îl creăm este adaptat pentru a satisface cerințele și preferințele specifice ale utilizatorului final, ținând cont de spațiul și dimensiunile disponibile pentru instalare. Nicio informație nu este omisă în timpul procesului de personalizare.

Mai mulți factori influențează costul unui sistem glisant din sticlă fabricat de Valedo Systems. Acești factori includ:

  • sistemul ales: oferim sisteme pentru terasă sau balcon
  • grosimea sticlei: variante de sticlă de 8 mm și 10 mm, precum și sisteme cu sticlă termopan
  • Tipul de sticlă ales: clară, mată, fumurie sau gri
  • culorile profilelor: beneficiarii finali pot alege din 4 culori standard ale profilelor și, de asemenea, pe comandă specială, putem vopsi profilele în orice altă culoare RAL dorită
  • dimensiunile golului
  • înălțimea sistemului
  • accesoriile extra alese

Încă de la început, ne-am angajat să fim transparenți și deschiși atunci când comunicăm cu clienții și partenerii noștri. Ca parte a efortului nostru de a veni în sprijinul beneficiarilor finali, EdiStar estimează costul sistemelor culisante Valedo pe piața din România. Cu ajutorul unui instrument de calculare permite oricui să determine ușor și rapid cheltuielile preconizate pentru proiectul său, din confortul propriei locuințe.

Contacteaza EdiStar si puteți primi un cost aproximativ pentru proiectul dumneavoastră. În plus, aveți opțiunea de a trimite oferta dumneavoastră direct pe site, ceea ce vă scutește de a trimite un e-mail sau de a suna. Selectând unul dintre partenerii noștri și comunicând cu acesta, veți primi o ofertă de preț personalizată și cuprinzătoare, care include măsurători, instalare și termene de finalizare.

Carcasele din sticlă sunt o alegere populară atât pentru proprietarii de case, cât și pentru proprietarii de afaceri, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Sistemele glisante din sticlă sunt deosebit de utile pentru a crea o terasă sau un balcon confortabil și funcțional, în special în timpul vremii nefavorabile. Aceste sisteme sunt concepute pentru a maximiza suprafața de deschidere și pot fi parcate în siguranță fără a ocupa spațiu suplimentar. EdiStar este un furnizor de încredere de închideri din sticlă care prioritizează confortul și siguranța la capacitate maximă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram