Care este cel mai bun studio de videochat de la noi din tara?

Deoarece videochatul este o industrie in continua crestere in ceea ce priveste interesul tinerelor din ziua de azi pentru o astfel de cariera, ne-am gandit sa facem un scurt research si sa descoperim care este cel mai bun studio de videochat pentru tinerele modele din Romania. Astfel, in urma unor comparatii si a unor discutii cu surse din interior, am deliberat: Studio20 conduce in topul preferintelor modelelor de videochat de la noi din tara.

In definitiv, nici nu a fost greu sa aflam acest lucru, deoarece Studio20 se mandreste in mod oficial cu titlul de „Cel mai bun studio de videochat”, premiu obtinut in cadrul GFY Awards 2018. Iar aceasta performanta este valabila la nivel international, nu doar national. Este adevarat: cu o experienta de peste 17 ani si locatii exclusiviste pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord), Studio20 este cel mai bun studio de videochat din tara si din lume! Iar acest lucru se reflecta in orice locatie, indiferent ca vorbim de Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Los Angeles, Budapesta sau Columbia. Profesionalismul si conditiile de lucru luxoase sunt principalele caracteristici care definesc franciza Studio20.

Popularitatea si succesul acestui brand autohton extins la nivel international sunt consolidate, bineinteles, de modelele care aleg in numar tot mai mare sa se angajeze la cel mai bun studio de videochat, Studio20.

Iata ce beneficii au acestea lucrand in oricare dintre locatiile francizei:

– contract ferm de artist-interpret, semnat in dublu exemplar inca din prima zi de activitate;

– venituri sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare;

– comision standard de 50% din incasari;

– comision cumulativ de pana la 65% (bonusuri);

– castiguri de pana la 10.000 de dolari pe luna;

– credite fara dobanda direct de la angajator, dupa minim 6 luni de activitate;

– training-uri gratuite (cursuri individuale de machiaj, limba engleza, cultura generala etc.);

– parteneriat exclusiv cu Live Jasmin, cel mai mare site de profil, care asigura modelelor de videochat trafic de mii de vizitatori pe zi;

– tehnologie de ultima generatie, decoruri si tinute speciale;

– spatii de relaxare (sala de fitness, sala de masaj, jacuzzi, restaurant);

– sedinte foto, promovare online;

– posibilitatea modelelor de a participa la festivaluri internationale, pentru a castiga premii importante in domeniu (”Best Cam Model”, ”Best Fetish Model”, ”Best Non-Adult Model”, ”Best Smile”, ”Best Newcomer”) etc.

Iar pentru a demonstra inca o data ca Studio20 este intr-adevar cel mai bun studio de videochat, iata o scurta parte din palmaresul acestuia:

– ”Best Global Live Cam Studio” (LalExpo 2016);

– ”Best Emerging Studio” si ”Best Cam Studio”/ „Cel mai bun studio de videochat” (YNOT 2015 si 2016);

– ”Live Cam Studio of the Year” (GFY 2015 si 2016);

– ”Best Emerging Studio” si ”Best Live Cam Studio”/„Cel mai bun studio de videochat” (AW Awards 2015 si 2016);

– ”Live Cam Studio of the Year” (XBIZ 2018) etc.

Asadar, daca iti doresti o cariera de succes in aceasta industrie, Studio20 poate fi sansa ta, oferindu-ti toate conditiile de care ai nevoie pentru a excela!