Caravana ”Profi te premiaza ” incepe la Bucuresti in acest sfarsit de saptamana

19 septembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Corul de copii DoReMi va deschide evenimentul din Capitala cu imnul editiei 2012 a campaniei de responsabilitate sociala “Profi te premiaza”, iar apoi scena va apartine elevilor si momentelor artistice pregatite pentru a le pune in valoare talentele, fie ele muzicale, de dans, interpretare sau multe altele.

“Invitam cat mai multi sustinatori ai elevilor din Bucuresti sa fie alaturi de scoli in acest sfarsit de saptamana in Parcul Copilului, sa isi incurajeze favoritii si apoi sa le dea voturile lor pentru a le spori sansele de a deveni castigatori ai editiei 2012”, a declarat Pawel Musial, Directorul General al companiei PROFI Rom Food.

Evenimentul de la Bucuresti este primul dintr-o serie de 5, caravana “Profi te premiaza!” pornind de aici catre Constanta (28 septembrie, Sala Sporturilor), Cluj-Napoca (30 septembrie, Palatul Sporturilor), Timisoara (5 octombrie, Stadionul Dan Paltinisanu) Si Iasi (7 octombrie, parcare Iulius Mall).

Scolile care participa la Campania “PROFI te premiaza” in alte localitati decat cele cinci prin care trece caravana sunt invitate sa incarce mesaje de sustinere sub forma unor materiale video (un act artistic, o prezentare a scolii sau un simplu indemn catre votare) la adresa www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php.

Toate scolile din Romania care doresc sa participe la caravana “Profi te premiaza!” pot afla mai multe detalii despre inscriere si programul evenimentului accesand sectiunea dedicata a website-ului www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php sau sunand la infoline-ul de campanie 0722. 384. 214.

Campania de responsabilitate sociala “Profi te premiaza!”, editia 2012, este desfasurata in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si propune institutiilor de invatamant din Romania o competitie pentru castigarea a 2016 netbook-uri si 126 videoproiectoare.

Sustinatorii pot vota in localitatile unde se afla cele 126 magazine PROFI participante la competitie, in baza bonului de casa. Pentru fiecare dintre aceste locatii exista cate un premiu I, constand in 16 netbook-uri si un modem WiFi Si un premiu II, constand intr-un videoproiector, premii care vor reveni scolilor cu predare la clasele I-VIII.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram