Cand trebuie sa aiba loc prima vizita la ginecologie?

9 septembrie 2020
Autor:
Suits Advertising

Detalii despre sectia de ginecologie a unei clinici

Daca sunteti femeie, unele dintre cele mai importante teste pe care trebuie sa le faceti in mod regulat sunt examinarile ginecologice la o clinica de ginecologie.

Acestea sunt foarte importante deoarece exista multe boli si afectiuni care nu prezinta niciun simptom, iar aceste boli si afectiuni pot fi descoperite numai dupa vizita unei clinici de ginecologie din Bucuresti. De aceea, se recomanda repetarea regulata a examenului ginecologic. Este important sa va asigurati ca sanatatea dumneavoastra este sub control.

De ce este importanta vizita la ginecolog?

Exista o notiune veche conform careia consultatia ginecologica ar trebui facuta numai daca sunteti gravida sau aveti diferite afectiuni la acest nivel. Iata detalii despre proceduri aici: https://clinicaromgermed.ro/servicii/ginecologie/
ginecologie
Aceasta idee este foarte gresita! Nu numai ca ar trebui sa consultati un ginecolog la sectia speciala de ginecologie a unei clinic atunci cand aveti nevoie de el, dar este, de asemenea, important sa aveti teste preventive pentru a evita anumite probleme. In consultatiile ginecologice regulate, anumite probleme pot fi descoperite in timp, astfel incat dezvoltarea lor poate fi evitata prin tratamentul recomandat al medicului.

Dupa cum am spus mai sus, este recomandat sa aranjati o examinare de ginecologie cat mai curand posibil dupa sangerarea menstruala. In acel moment, sanii si ovarele sunt mai putin sensibile la palpare si niciun sange menstrual nu poate schimba posibilele teste Papanicolau sau alte teste pe care le puteti face. Se recomanda sa nu spalati vaginul cu 24 de ore inainte de consultatia ginecologica, sa nu introduceti ovule/elemente de tip medicamentor in vagin si sa nu intretineti relatii sexuale.

Mergi si tu la clinica medicala Romgermed

Daca doriti sa efectuati o serie de examene de ginecologie, Clinica Romgermed din Bucuresrti va va oferi o echipa de profesionisti. Ca femeie, consultarea ginecologica regulata este foarte importanta. In acest fel, expertii pot gasi multe probleme ginecologice. Este important sa va consultati la intervale regulate, deoarece multe probleme de sanatate nu prezinta simptome, iar aceste probleme se pot agrava in timp.

Puneti intotdeauna sanatatea pe primul loc si lasati-va pe mana expertilor de la clinica Romgermed!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram