fbpx

Cand si cum folosim dispozitivele de mers?

Exista mai multi factori ce trebuiesc luati in considerare atunci cand alegem un dispozitiv de mers, de aceea este indicat ca inainte sa faceti o alegere in acest sens, sa consultati un medic specialist. Dupa o fractura la nivelul piciorului, gambei, coapsei sau dupa o interventie chirurgicala la nivelul membrelor inferioare, sau in cazul unui accident vascular cerebral, pana la recuperare veti avea nevoie de utilizarea unui dispozitiv de mers precum, carje, cadru de mers, baston, pentru a va putea deplasa. Pe site-ul Tehnico Medical gasiti tot ce aveti nevoie, la un raport calitate-pret extrem de corect.

Cum ne ajuta dispozitivele de mers? Atat in recuperare cat si pentru sustinerea zonei afectate, dispozitivele de mers sunt esentiale si va permit un control bun al greutatii corpului dumneavoastra, folosindu-va mai mult de brate si mai putin de picioare. Dispozitivele de mers va ajuta la reeducarea mersului si in procesul de vindecare. Multe persoane nu primesc sfaturi de la un profesionist in ceea ce priveste alegerea corecta a dispozitivelor de mers ducand la disfunctionalitati de mers si chiar riscul de a nu se recupera.

Tehnico Medical  va sta la dispozitie pentru a va oferi consultanta in alegerea celor mai potrivite dispozitive de mers adaptate nevoilor dumneavoastra.