fbpx

Campaniile de reduceri continua la 2u2me ro

Ghivecele tip lampa solara, dozatoarele de apa plata cu compresor, usile de interior sau drujbele pe benzina, pot fi achizitionate la preturi mai mici ca de obicei si in aceasta luna. Datorita politicii de reduceri adoptata de magazinul online 2u2me.ro articolele au suferit discounturi intre 18% si 49,3% . Pentru accesul direct la aceste produse cu preturi orientate descrescator, a fost adaugata websiteului categoria “Articole la Pret Redus”. In plus, datorita acestei categorii, clientii vor economisii timpul afectat navigarii pentru vizitarea fiecarui produs in parte ce apartine in fapt diferitelor categorii ale magazinului.

Gruparea lor intr-o singura categorie pe site, a determinat in principal scaderea timpului de cautare concomitent cu cresterea nivelului satisfactiei vizitatorului. Astfel, reducerea timpului destinat cumparaturilor poate fi un beneficiu pentru cei mai multi dintre vizitatorii siteului. In zilele noastre , timpul poate fi considerat un activ ce trebuie investit cu chibzuinta. Atentia sporita acordata de 2u2me diminuarii timpului investit navigarii in site releva preocuparea continua fata de clientul sau.

Optimizarea accesului la produsele cu preturi reduse vizeaza in special interesul clientului magazinului online. Reducerile de pret in cadrul magazinului 2u2me sunt foarte des aplicate articoleleor de sezon, tocmai pentru a deservi nevoile reale ale cumparatorilor magazinului. De asemenea magazinul vizeaza situarea preturilor produselor sale in acea zona de confort financiar a clientului sau. Un exemplu concret in acest sens ar putea fi pretul la parchetul laminat de 12 mm ori la lampile de sare sau la gardul decorativ.

Centrul preocuparilor magazinului online pentru case si gradini il reprezinta satisfactia clientilor sai. De aceea este intotdeauna implicat in ofertarea produselor sale la cele mai mici preturi comparativ cu competitorii sai. De exemplu parchetul laminat de 12 mm este oferit spre vanzare la pretul de 38,37 ron cu TVA, pret ce nu poate decat incuraja initiativa de cumparare a acestui produs. Preturile competitive practicate in general, pozitioneaza magazinul online 2u2me.ro in preferintele multora dintre vizitatorii sai. Nivelul scazut al preturilor prezente si in luna Mai este consecinta masurilor adoptate de 2u2me in vederea generarii de economii clientilor sai si cresterii accesibilitatii produselor sale.

Articole la Pret Redus