Campania de brand a PayPal le ofera utilizatorilor controlul propriilor bani

5 mai 2014

Campania globala de brand “Powering The People Economy,” a fost dezvoltata de Havas Worldwide si include declinari pe TV, in print, digitale, OOH, executii experientiale, in-store si in social media. Spoturile TV ale campaniei vor fi initial difuzate in Germania, Marea Britanie, Australia si Statele Unite.

“PayPal are oportunitatea si responsabilitatea de a-i ajuta pe oameni sa preia controlul asupra propriilor bani si sa-i foloseasca in orice fel doresc, prin intermediul unor experiente placute si unitare,” spune David Marcus, presedintele PayPal. “Powering The People Economy este o recunoastere a ceea ce utilizatorii nostri trebuie sa se astepte sis a ceara de la noi – experiente de plati sigure, usoare si convenabile care inlatura obstacolele si ii aduc mai aproape de ceea ce-si doresc”

“PayPal crede intr-o lume care lucreaza in beneficiul oamenilor si nu altfel,” spune Christina Smedley, Vice President Global Brand PayPal. “Prin intermediul produselor noastre, facem viata consumatorilor mai usoara prin modalitati tangibile, practice si magice si construim o lume care face viata de zi cu zi mai usoara si mai simpla pentru toata lumea. Esenta acestei noi campanii este reprezentata de prioritizarea oamenilor, nu a institutiilor”

“Obiectivul nostru este sa dam o voce contemporana, umana si populista unui brand care face lucruri uimitoare pentru oamenii obisnuiti. In loc sa descriem numai beneficiile, ne-am concentrat pe ceea ce face PayPal pentru oameni – modul in care brandul provoaca si schimba status quo-ul. Powering The People Economy vine ca o extensie fireasca a acestei idei,” spune Matt Weiss, Global Chief Marketing Officer Havas Worldwide.

Axate pe generarea unei intelegeri globale active a PayPal, reclamele TV vor fi difuzate de principalele retele de televiziune de pe o multitudine de piete, insotite de declinari in print si digital, pe parcursul verii si in toamna anului 2014.

Noua campanile reprezinta mai mult decat o actiune de marketing si include si noua identitate de brand si noul logo ale PayPal, realizate de fuseproject si care prezinta o imagine a brandului modernizata si adaptata lumii mobile. Noua identitate va fi introdusa pe toate produsele, in comunicarea de marketing si materialele colaterale ale PayPal, precum si pe canalele online ale companiei, inclusiv pe PayPal (.) com, PayPal-Forward (.) com si canalele social media.

Despre PayPal

La PayPal, oamenii sunt in centrul a tot ceea ce facem. Infiintati in 1998, continuam sa fim in avangarda revolutiei platilor digitale, oferindu-le oamenilor control direct asupra banilor. Prin inovatie, facem totul mai usor pentru cele 148 de milioane de conturi active in 26 de valute prezente pe 193 de piete, si procesam peste 9 milioane de plati in fiecare zi. Companie eBay Inc., PayPal este modalitatea rapida si sigura pentru a face si primi plati. PayPal le ofera consumatorilor modalitati mai simple de a trimite bani fara a-si dezvalui informatiile financiare, precum si flexibilitate in realizarea de plati prin folosirea balantei contului, a contului bancar sau a cardurilor de credit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram