Campania “Bruno Vassari te trimite la Barcelona” 2013 2014 are noi castigatori

6 noiembrie 2014

Editia de anul acesta a campaniei organizate de Bruno Vassari si Beauty One, distribuitorul exclusiv al brandului in Romania, a fost un real succes. Aceasta a fost parerea unanima a noilor castigatori- Chic Salon 2- Bucuresti, Artist Touch SPA- Braila, Proestetica- Constanta, New York Beauty- Constanta, Lorenza Beauty & Spa- Timisoara- care au beneficiat de excursia la Barcelona in cadrul careia au avut sansa de a deprinde si a invata cele mai noi si inovatoare tratamente corporale si faciale. Pe langa pregatirea de specialitate, cei mai buni clienti Bruno Vassari s-au bucurat din plin si de relaxare. Au vizitat cele mai frumoase locuri din Barcelona si s-au simtit minunat admirand spectaculoasele creatii ale lui Gaudi. La final, s-au despartit cu greu de Spania, dar au plecat cu promisiunea ca se vor inscrie si anul viitor in program.
Insotiti de reprezentantii companiei Beauty One, castigatorii au vizitat sediul central Bruno Vassari din Spania unde s-au bucurat de un training special oferit de Pilar Gutierez , trainerul international Bruno Vassari. Excursia de 3 zile a imbinat utilul cu placutul astfel incat, pe langa instruirea specializata, invitatii au avut posibilitatea sa viziteze orasul Barcelona si cele mai incantatoare obiective turistice ale acestuia.
Toate centrele castigatoare au utilizat produsele Bruno Vassari si au respectat intru totul conditiile de participare ale concursului.
Datorita succesului inregistrat, campania “Beauty One si Bruno Vassari te trimit la Barcelona” se relanseaza si anul acesta cu conditii de participare mai avantajoase, gandite in asa fel incat sa intre in program cat mai multi clienti. Perioada de desfasurare a concursului este 1 octombrie 2014- 31 iulie 2015 si se adreseaza saloanelor ce achizitioneaza produse Bruno Vassari.
Cu sediul central situat in centrul Barcelonei la mai putin de 5 minute de La Rambla si Placa de Catalunya, Bruno Vassari este unul dintre brandurile de Cosmetice Profesionale de traditie din Spania. Gandit pentru a imbina placutul vizitarii unuia dintre cele mai frumoase orase europene cu utilul invatarii celor mai noi tratamente corporale si faciale, excursia de 3 zile va ofera oportunitatea de a cunoaste atractiile Barcelonei precum si tehnicienii Bruno Vassari.
Conditii de participare:
La sfarsitul perioadei sa fie achizitionate produse Bruno Vassari in valoare de 15.000 Ron + TVA
Clientul trebuie sa faca comenzi minime de 1.500 RON + TVA in fiecare luna.
Perioada de concurs: 10 luni

Ce include excursia:
Bilet de avion + Cazare pentru o singura persoana
Vizita si training la Sediul Central Bruno Vassari

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram