Caminul de batrani Batraneti Fericite un nume nou cu aceleasi servicii oferite celor varstnici

25 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Azilul nou redenumit in Batraneti Fericite din Camin Particular isi propune sa isi continue drumul inceput in urma cu mai mult timp in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite varstnicilor care decid sa locuiasca in acest azil pentru o perioada mai scurta sau mai lunga.

Căminul particular de bâtrâni Asociația Creștină Sf. Nicolae și Sf. Alexandru își deschide porțile pentru cei care vor să găsească soluția potrivită pentru persoanele dragi, care nu își mai pot purta de grijă independent de un ajutor extern și care au nevoie de liniște și asistență medicală în orice moment din zi.

Facilitati la standarde ridicate oferite clientilor

In situatia in care doriti pentru o ruda de-a dvs un loc unde aceasta sa locuiasca fara sa aveti grija ei sau sa va ingrijorati cu privire la situatia ei puteti sa optati pentru acest azil de batrani numit Batraneti Fericite care ofera toate conditiile pentru un trai mai mult decat decent pentru un om varstnic. Serviciile oferite de acest camin particular sunt complete acoperind o arie larga de nevoi ale celor varstnici incepand de la cele medicale si terminand cu cele sociale.

In ceea ce priveste nevoile medicale ale celor care decid sa locuiasca in acest azil, acestea sunt supervizate de oameni cu experienta ce cuprind medici, asistente medicale, sociale si nutritionisti, acestia din urma asigurand nevoile alimentare individuale ale fiecarui varstnic cazat in acest azil. Acesti nutritionisti vor prepara diverse meniuri in concordanta cu regimurile alimentare recomandate de medici.

Referitor la dotarile celor doua locatii de care dispune caminul Batraneti Fericite, acestea sunt reprezentate de televizoare LCD, jocuri de societate precum rummy, sah, carti de joc si nu numai. Aceste jocuri si activitati au scopul de a-i bunedispune pe cei varstnici si de a-i face sa uite de grijile si problemele pe care cu totii le avem lal o varsta mai inaintata.

Pentru a solicita o oferta de pret pentru perioada pentru care doriti sa va cazati ruda in acest azil de batrani este suficient sa dati un telefon sau sa completati formularul prezent pe site si vi se va raspunde in cel mai scurt timp posibil dar nu mai mult de 24 de ore. In final as dori sa precizez ca puteti contact personalul la unul din nr de telefon aflate pe site sau sa vizitati una din cele doua locatii din Strada Teodosie si de pe Calea Plevnei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram