CAMEX Timisoara 2011 evenimente “business to business” pentru antreprenori arhitecti si urbanisti

23 august 2011

Programul aniversar CAMEX de la Timisoara cuprinde trei sectiuni de referinta: Expozitia CAMEX, Conferinta „Management urban pentru un oras competitiv” si Conferinta de arhitectura „Interioare din Timisoara”. Cele doua conferinte cu public format exclusiv din specialisti sunt axate pe trei domenii de importanta majora in contextul dezvoltarii regionale durabile: constructii, arhitectura si urbanism.

Conferinta „Management urban pentru un oras competitiv” ofera urbanistilor si antreprenorilor in constructii o perspectiva asupra Timisoarei – capitala culturala europeana. Conferinta dezvolta subiecte precum: management urban in Timisoara ; reabilitarea termica si reabilitarea cladirilor istorice in Timisoara; rolul infrastructurii in dezvoltarea urbana; consultanta si fonduri structurale pentru dezvoltare urbana; GIS – instrument al manegement-ului urban; politicile de terenuri in vestul tarii; dezvoltare regionala durabila in Banat; strategia Europa 2020, pentru o crestere “inteligenta si ecologica”.

Conferinta de arhitectura „Interioare din Timisoara” moderata de Arh. Vlad Gaivoronschi, presedintele OAR Filiala Timis, include subiecte de actualitate precum: arhitectura de interior, design, mobilier si amenajari interioare, cele mai bune proiecte din Timisoara, finisaje, sisteme profesionale, produse performante, solutii. Conferinta ii are ca invitati pe arhitectii Maja Baldea si Claudiu Toma, din cadrul “Parasite Studio”, cel mai premiat biroul de arhitectura din Romania la categoria “Interioare”. Cei doi arhitecti vor prezenta proiectul“White apartment” ( premiul pentru Design Interior la Anuala Timisoareana de Arhitectura 2008, nominalizat pentru “Best Interior Architecture” la Bienala de Arhitectura Bucuresti 2008) si proiectul “Blackbox” (premiul pentru Design Interior la Anuala Timisoareana de Arhitectura 2010, premiul II “Insign Award”).

CAMEX Timisoara 2011 garanteaza companiilor din industria constructiilor accesul in interiorul comunitatii specialistilor si al administratiei publice din vestul tarii si faciliteaza realizarea de contacte pentru investitii. Totodata, evenimentele CAMEX din acest an promoveaza investitiile care sustin Timisoara in cursa pentru titlul de capitala culturala europeana si antreprenorii care au reusit sa tina piept crizei.

In cei peste 10 ani de traditie pe piata din vestul tarii, CAMEX s-a bucurat de prezenta a peste 1.300 de companii, printre care s-au numarat toti liderii industriei constructiilor din Romania. Peste 77.000 de timisoreni au vizitat expozitia pana in prezent, luand in permanenta contact cu noutatile din domeniul constructiilor.

Invitati: Arh. Anca Ginavar, Director General Directia Generala Dezvoltare Teritoriala, MDRT| Arh. Rudolf Graef, Vicepresedinte Ordinul Arhitectilor din Romania| Conf. dr. arh. Vlad Gaivoronschi, Presedinte OAR Filiala Timis| Conf. dr. arh. Radu Radoslav, Reprezentant RUR, Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest| Arh. Maja Baldea | Arh. Claudiu Toma.

Parteneri institutionali:
Primaria Municipiului Timisoara | Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Timis | Registrul Urbanistilor din Romania | Facultatea de Constructii din Timisoara | Facultatea de Arhitectura din Timisoara

Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, Adeplast si Dexion vor sustine prezentari in cadrul conferintelor dedicate urbanistilor si antreprenorilor, respectiv arhitectilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram