fbpx

Calitatile unei uniforme medicale pentru femei

A cumpara scrub-uri sau uniforme pentru laborator ar putea fi o adevarata provocare, mai ales pentru femei. Intrucat munca in domeniul medical presupune ture lungi si multa miscare pentru a salva vieti, veti dori sa gasiti uniforme medicale confortabile si cu bun gust, pentru ca nu ar trebui sa sacrificati stilul propriu.

Fiind un angajat in domeniul medical, nu este deloc usor sa gasiti o uniforma calitativa, ce are cusaturi perfecte, destule buzunare, culoarea dorita si modelul ideal, mai ales daca sunteti femeie. Uniformele pentru femei ar trebui sa aiba cateva calitati la care nu ar trebui sa renunte nicio femeie ce lucreaza in cabinet, spital sau laborator.

Una dintre partile cele mai subevaluate, dar esentiale, este sa va asigurati ca alegeti cele mai potrivite haine pentru structura corpului dumneavoastra, iar imbracamintea medicala nu face exceptie de la aceasta regula. Din fericire, exista o gama larga de tipuri diferite de uniforme, de la croiala clasica pana la cea sport.

Cand vine vorba de scrub-uri, nicio femeie nu ar trebui sa faca compromisuri si sa se multumeasca cu ceea ce gaseste in primul magazin in care intra. Un compleu sau chiar o simpla tunica pot face minuni pentru aspectul fizic, dar si pentru confortul emotional al unei asistente medicale, laborante sau doctorite. Din cauza libertatii de miscare de care trebuie sa dispuna o femeie din sistemul medical, halatele si uniformele alese ar trebui sa nu inhibe capacitatea de a misca bratele si picioarele.

La alegerea unui halat medical, atentia trebuie sa fie indreptata si spre materialul din care acesta este cusut. Efectuand proceduri complicate sub lumina rece sau fiebinte si atingand diversi pacienti contactul fizic este inevitabil, deci chiar si contaminarea cu bacterii sau fluide. Sunt necesare haine realizate din tesaturi naturale antibacteriene care formeaza o bariera impotriva lichidelor si care nu prind miros.

Uniforme medicale calitative si confortabile | medifashion.ro

uniforme medicale

Pe langa toate caracteristicile scrub-urilor, este necesar a nu se uita de confortul pe care acestea trebuie sa-l aduca beneficiarului. Cautati pana gasiti ceva care sa indeplineasca toate conditiile. Puteti incepe cautarea accesand http://www.medifashion.ro/. Acesta este un magazin de moda medicala in care gasiti uniforme, bonete chirurgicale, halate, saboti si multe alte accesorii utile pentru imbracamintea angajatilor din domeniul medical!