Calitati ale tiglei metalice

8 august 2017
Autor:
SC Seles Online Project SRL

Alegerea invelitorii pentru acoperis s-ar putea sa va dea batai de cap daca nu stiti prea multe detalii despre avantajele si dezavantajele fiecarei variante. Aveti de ales intre tigla metalica, tabla cutata, tigla din ceramica, acoperis de lemn, tigla din beton, stuf, carton, etc.
Daca este pentru prima oara cand sunteti intr-o astfel de situatie si nu stiti despre ce este vorba, desigur ca veti face cum procedam fiecare dintre noi cand avem nevoie de informatii intr-un anumit domeniu. Apelam la internet si cautam pe google care este cea mai potrivita varianta pentru acoperisul nostru, raportat la parerile specialistilor in domeniu si a celorlalti utilzatori. Veti gasi un numar mare de pareri, astfel incat veti fi mai in ceata ca inainte sa porniti cautarea. Fiind folosita foarte des iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti referitor la tigla metalica.
Desi exista mituri care sustin ca tigla metalica se decoloreaza acest lucru este total neadevarat. Toti producatorii seriosi au tehnologie de productie de ultima generatie, tehnologia de protectie UV care ofera o rezistenta superioara la decolorare. Tigla metalica este fabricata din tabla din otel zincat pe ambele parti si totodata protejata cu poliester. (vezi oferte tigla metalica Ploiesti)
Tigla metalica este foarte adaptabila la stiluri arhitecturale, aceasta fiind foarte versatila, putand fi adaptata stilului oricaru tip de constructie, fie una rustica, clasica sau contemporana. De asemenea, tigla metalica este ideala atat pentru constructiile noi, cat si pentru cele ce se afla in curs de renovare. Char si in cazul in care aveţi locuinţe mansardate, ţigla metalica este potrivita pentru casa dumneavoastra. Acoperisurile cu acest tip de invelitoare formeaza sub aceasta un strat de ventilaţie dinspre streaşina spre coama, benefic mansardelor.
De asemenea, tigla metalica nu este zgomotoasa. Daca ati auzit cotrariul, aunci trebuie sa stiti ca in cazurile in care chiar exista zgomot, acest lucru se datoreaza in totalitate montajului defectuos si nu al tiglei in sine. Se intampla foarte des in situatiile in care acoperisul nu este invelit in tigla de grosimea corespunzatoare tipului de acoperis.
Tigla metalica este prietenoasa si cu mediul deoarece nu are doar de la 25% pana la 95% continut reciclabil in functie de materialul folosit, ci este 100% reciclabila la sfarsitul ciclului sau de viata ca si invelitoare. In comparatie cu aceasta, resturile de tigle traditionale ajung la gunoi.
Sistemele de acoperis din metal sunt realizate in prezent astfel incat sa dureze mai bine 50 de ani. Rugina apare de cele mai multe ori fie cand conditiile de depozitare sunt necorespunzatoare, fie cand in procesul de fabricatie nu se respecta toti pasii. Daca invelitoarea metalica este prost depozitata s-ar putea sa rugineasca chiar inainte de a fi utilizata. O proasta depozitare inseamna sub cerul liber, lunga depozitare intr-o stiva, in preajmazonelor umede sau in zone propice pentru condens. Modul in care este depozitata este un criteriu pe care trebuie sa il luati in calcul atunci cand achizitionati invelitoarea pentru acoperisul vostru.
Tigla metalica este practic impermeabila la apa si la zapada, datorita modului in care este construita. Aceasta nu se deterioreaza din cauza ploilor, a grindinii sau a ciclurilor repetate de inghet/dezghet. Este de asemenea rezistenta la vantul puternic. Fiind fabricata din otel zincat la cald este protejata impotriva coroziunii avand totodata si o proprietate de auto-curatare. Datorita acestor lucruri, tigla metalica poate fi considerata o varianta superioara pentru acoperisul vostru, care nu se degradeaza.
Detalii aici: http://www.vreautiglametalica.ro/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram