Calitate exceptionala la preturi avantajoase: Kalenda ofera mobila de bucatarie pe gustul oricui

Kalenda, magazin online de mobila, distribuitor si retailer de mobilier pentru casa, vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu propuneri de mobilier bucatarie de o calitate exceptionala, la preturi avantajoase.

Realizate in fabrici de renume din Polonia, piesele de mobilier bucatarie din portofoliul Kalenda sunt rezistente si foarte practice. Acestea pot fi aduse la comanda, mulandu-se exact pe gusturile si nevoile clientului, fie ca modulele trebuie sa umple spatii mici, fie spatii mai ample.

In gama de modele bucatarii a companiei intra atat bucatarii modulare clasice, cu un stil actual, aflat intotdeuna la moda, cat si bucatarii moderne, realizate dupa ultimele tendinte. Persoanele aflate in cautarea de mobila bucatarie ieftina vor gasi negresit in oferta companiei Kalenda modele frumoase si de calitate, realizate din cele mai bune materiale, printre care pal, MDF si lemn natural. Modulele au incluse usile, sertarele si rafturile, in timp ce manerele, blatul si plintele pot fi comandate separat.

Pe langa mobilierul de bucatarie, in magazinul online Kalenda clientii mai pot gasi mobilier pentru dormitor, mobilier living, mobilier pentru copii, mobilier baie, mese, scaune, birouri si multe alte astfel de piese, toate la preturi avantajoase.

Incepand cu anul 2002, Kalenda a devenit distribuitor si retailer recunoscut datorita serviciilor ireprosabile pe care le ofera. Incepand cu anul 2007, Kalenda a pus bazele activitatii de comert in magazinele proprii, in prezent numarand patru astfel de magazine fizice in Targu Mures, Suceava, Turda si Cluj Napoca, in cel din urma administrand cel mai mare centru regional comercial de mobila.