fbpx

Calcatorie.ro lansează servicii de călcare profesională a hainelor pentru clienții business

Servicii calcatorie - preturi si oferte

Au trecut perioadele în care oamenii petreceau ore în șir pentru a-și călca hainele, iar cum bucureștenii sunt mereu pe fugă aleg să apeleze la servicii prestate de o călcătorie profesională. Nu doar spălarea hainelor a devenit o corvoadă în secolul vitezei, ci și călcatul cu atenție a țesăturilor pretențioase, a costumelor, rochiilor, perdelelor și nu numai.

Calcatorie.ro este o calcatorie profesionala de haine din Bucuresti, specializată pe călcarea hainelor în timp util și la un preț avantajos. Se ocupă de asemenea de retușarea, stilizarea, igienizarea și livrarea hainelor pentru ca dumneavoastră să arătați impecabil în orice moment al zilei. Localizați în București, sunt aproape de cetățenii business care au nevoie ca obiectele lor vestimentare să fie mereu călcate, dar nu au timpul necesar.

,,Când te implici în lumea afacerilor înțelegi cât de importantă este prima impresie. Am nevoie mereu de haine călcate la dungă pentru ședințele la care particip și este o imagine pe care nu o poți întreține de unul singur dacă nu dispui de timpul necesar. Așa a luat naștere calcatorie.ro. Am observat în primul rând la mine nevoia existenței unei călcătorii profesionale și apoi la cei din jur. Este o idee de business inedită, care vine în ajutorul oamenilor din diferite sectoare de activitate.” a declarat fondatorul calcatorie.ro.

Servicii premium de călcare a hainelor

Din nevoia bucureștenilor de a arăta impecabil în orice moment al zilei, calcatorie.ro este soluția pentru a obține haine îngrijite, igienizate și călcate la dungă de fiecare dată. Calcatorie.ro pune la dispoziția clienților săi 4 abonamente diferite, în funcție de frecvența și cantitatea de haine dorite. Obiectele vestimentare sunt călcate utilizând dispozitive de înaltă tehnologie pentru a putea livra apoi în timp util comanda. Atenția la detalii este foarte importantă, hainele putând fi retușate și apretate, iar țesăturile din materiale delicate sunt tratate cu aburi.

Pentru că știu cât de important este ca hainele dumneavoastră să arate excelent de fiecare dată când le purtați, călcătoria profesională călcătorie.ro se ocupă de stilizarea hainelor din satin, cașmir, bumbac, mătase, organza și multe altele. Niciun material nu mai este un impediment, iar la cerere hainele pot fi împăturite ori puse pe umerașe în funcție de specificațiile comenzii.

Comanda de haine călcate profesional se poate face printr-un apel telefonic, sau un mesaj prin care să specificați tipul de abonament pe care îl solicitați și ziua colectării. Hainele se vor întoarce la client în cel mai scurt timp posibil pentru a arăta impecabil în cadrul unei ședințe importante, sau o petrecere fastuoasă.

Misiunea celor de la calcatorie.ro este să ofere clienților servicii de călcare a hainelor la cele mai înalte standarde de pe piață. Călcarea obiectelor de vestimentație se face de către personal calificat, utilizând aparate profesionale pentru ca orice comandă să fie onorată în cel mai scurt timp la un preț avantajos.

Despre calcatorie.ro

Calcatorie.ro este cel mai nou serviciu de călcare profesională a hainelor de pe piață. Dedicat clienților din București, oferă servicii premium și calitate garantată datorită personalul profesionist calificat și echipamentele de înaltă generație utilizate.

Telefon: 0724 456 000

E-mail: [email protected]