Cai de a preveni aparitia daunatorilor in casa

produse de teleshopping originale

Un studiu realizat asupra gospodariilor din zonele urbane a dezvaluit modul in care aspectul locuinteiar putea invita insectele si micile animale nedorite in interiorul casei. Expertii au constatat ca un numar mare de daunatori traiesc in zonele cu trafic intens, in sol, in camerele cu macheta sau in locuintele cu numar mare de usi si ferestre care permite accesul micilor virtuitoare in casa. Iata cateva dintre lucrurile pe care le putem face pentru a evita prezenta daunatorilor in casele noastre.

  1. Cu toate ca sunt atat de placute la atingere si moi, se recomanda evitarea covoarelor prea pufoase sau a mochetelor. Odata cu aceasta recomandare vine si cea de a avea podele dure, din parchet, gresie sau orice alt material dur, fixate si imbinate corespunzator.

  2. Se pare ca cei mai multi daunatori isi fac aparitia in casele cu demisol si subsol, mai ales daca nu sunt izolate corespunzator si umezeala poate patrunde in pereti.

  3. Desi usile si ferestrele pot da senzatia de aer si prospetime, prea multe nu sunt chiar indicate. Acestea sunt porti deschise catre lumea insectelor, gazelor si animalelor mici, iar ele nu refuza niciodata oportunitatea de a-si gasi o noua locuinta.

  4. Se stie ca zonele umede sunt cele care atrag cei mai multi chiriasi, de aceea este indicat sa va feriti casa de umezeala prin izolatii cat mai bine facute si o grija speciala in zonele problema.

  5. Lumina are o mare importanta in alungarea inamicilor, mai ales cea naturala. Acestia cauta zone cat mai intunecate pentru a se adaposti, iar o camera bine luminata, cu mobilier care ii permite sa respire nu va fi niciodata un mediu propice pentru daunatori.

  6. Ultima, dar nu cea din urma solutie, un aparat pest combat va fi de folos in orice situatie in care va confruntati cu daunatori. Functioneaza cand este atasat unei prize si emite impulsuri electromagnetice si ultrasunete care nu sunt deloc placute insectelor si micilor animale.

Accesand http://produseteleshopping.online/ veti putea comanda produse de teleshopping originale, printre care si aparatele pest combat.

De acum daunatorii nu vor mai fi o problema, pentru ca nici nu vor mai exista in casa dumneavoastra!