Cafeneaua Ganesha Caffe, asaltată de clienți după redeschiderea teraselor

Shisha Lounge Cafe Bucuresti

1 iunie 2020 a fost o zi așteptată cu multă nerăbdare de către oamenii din lumea întreagă deoarece a marcat două evenimente importante: Ziua Copilului și deschiderea teraselor. După mai bine de două luni de stat în case fără prieteni și familie, mulți români se pot bucura din nou de ceea ce contează: compania oamenilor dragi.

Terasele au fost luate cu asalt în București de un număr mare de persoane, iar angajații teraselor lucrează la foc continuu pentru a putea satisface cât mai bine cerințele acestora. Multe cafenele și lounge bar-uri din București au avut rezervări pentru data de 1 iunie 2020 chiar din ziua în care s-a făcut anunțul de către reprezentanții statului. Una dintre aceste cafenele este și Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe lucrează la capacitate maximă

Bucureștenii iubesc Ganesha Caffe, iar acest lucru se observă prin mesele mereu ocupate. Pe data de 1 iunie, angajații Ganesha au avut mult de muncă până seara târziu, deoarece clienții au venit dis de dimineață să își savureze băuturile preferate.

Nu ne-am așteptat să ne sune telefonul pentru rezervări atât de devreme, dar oamenii chiar au așteptat să aibă un mod de relaxare alături de cei dragi. Am avut clienți toată ziua, de dimineață până seara în aceste zile și nu aveam cum să fim mai mulțumiți. Desigur, a trebuit să renunțăm la foarte multe mese și scaune pentru a păstra distanța de 2 metri, dar ne bucurăm că am început activitatea.” – declară un reprezentat Ganesha Caffe.

Pe lângă distanțarea meselor și așezarea a maximum 4 scaune la o masă, angajații Ganesha sunt echipați cu măști și mănuși de protecție pe care trebuie să le poarte tot timpul pentru crearea unui spațiu sigur atât pentru clienți cât și pentru colegi.

Shisha la mare căutare în Ganesha

Se pare că oamenii aveau nevoie de o gură de relaxare și de puțină meditare, astfel că shisha nu a lipsit de la nicio masă de la terasa Ganesha Caffe. Clienți sunt de-a dreptul încântați de multitudinea de arome puse la dispoziție de către Ganesha și vaporul frumos mirositor lăsat de către shisha se resimte încă de la intrarea pe terasă.

Shisha a fost extrem de căutată de către clienți deoarece pentru mulți fumatul de narghilea reprezintă un mod de a se relaxa, de a socializa mai ales că pot să fumeze în aer liber. Pe lângă shisha, Ganesha Caffe a avut cerere mare și pentru sortimentele sale speciale de ceaiuri din plante naturală care se potrivesc cu fumatul de narghilea.