Cadouri incitante pentru sărbători excitante

Bile anale, OhMiBod

Ne plac mult sărbătorile care celebrează dragostea, pentru că suntem niște romantici incurabili. Valentine`s Day este regina sărbătorilor romantice, iar noi în fiecare an ne aflăm în dilema cadoului.

Probabil și tu te-ai săturat de clasicele și clișeicele bomboane de ciocolată și de celebrul ursuleț cu inimioară de pluș. A venit momentul să cumperi cadouri speciale de Ziua Îndrăgostiților, de care să vă bucurați împreună. Dacă nu prea știi de unde să începi, noi suntem aici ca să te ajutăm.

Bilele vaginale- cadoul pe care ți-l poți face singură

În funcție de stadiul în care te afli, îți poți alege bile vaginale confecționate din diferite materiale. Cele din plastic sunt cele mai ieftine, însă plasticul nu trebuie lăsat în interiorul corpului mai mult de 2 ore. Bilele vaginale fabricate din silicon pot fi ținute în interior chiar și 6 ore. Metalul și sticla sunt materiale destul de grele și reprezintă opțiunea preferată a utilizatoarelor avansate. Și acestea pot fi ținute în interior până la 6 ore.

Bilele vaginale au diverse diametre și variază între 1,5 cm și 4,5 cm. De asemenea ele pot avea diferite forme, de la cele rotunde până la forma ovală sau de picătură. La capăt sunt dotate cu o codiță, de care trebuie tras pentru a scoate dispozitivul. Modelele pentru utilizatoarele avansate nu au o astfel de sforicică, pentru că o femeie antrenată poate evacua cu ușurință dispozitivul, fără ajutorul mâinilor.

Bilele vaginale au beneficii atât pentru femei cât și pentru bărbați. În timpul antrenamentelor crește afluxul de sânge spre bazin, activându-se astfel sute de terminații nervoase. Ca rezultat al folosirii bilelor vaginale, femeia se excită mai ușor și ajunge mai repede la orgasm. Datorită antrenamentelor o să puteți încorda pe rând fiecare grupă de mușchi, iar aceste acțiuni produc bărbaților o plăcere enormă.

Dacă sunteți curioase să le încercați și totodată să vă faceți un cadou binemeritat, găsiți pe LoveBuz.ro bile vaginale atât pentru femeile începătoare cât și pentru cele avansate.

Ai iubitul departe? Noi avem soluția pentru a-l simți aproape!

Dacă iubitul tău este plecat de lângă tine de Ziua Îndrăgostiților, iar tu ești tristă, a venit timpul să rezolvi această problemă. Nu trebuie să te simți singură sau tristă pentru că soluția există și se numește OhMiBod. Vibratoarele OhMiBod sunt smart, sistemul lor de utilizare neținând cont de distanță. Aceste vibratoare se pot conecta la wireless și includ un sistem de comandă controlat printr-o aplicație gratuită care se poate instala pe smartphone și care conține diverse funcții, spre exemplu înregistrarea audio sau înregistrarea tiparelor de mișcare.

Tot din gama OhMiBod face parte și vibratorul care funcționează în ritmul muzicii. Aceste două vibratoare are două moduri de operare: în Club Mode, Club Vive produce vibrații în ritmul muzicii. De asemnea, puteți oferi partenerului controlul de la distanță. Cu vibratorul ascuns OhMiBod puteți simți 5 niveluri silențioase și intense de vibrații. Club Vine poate vibra totodată și în ritmul vocii partenerului. La fel ca toate celelalte vibratoare OhMiBod, Club Vibe poate fi folosit fără muzică, trebuie doar să comutați la opțiunea Mod manual și să jucați cu cele 5 viteze de vibrație pre-programate.

În orice stadiu vă aflați, fie că partenerul este lângă voi sau nu, faceți cadouri de care să vă bucurați împreună.