Cadouri Dacic Cool pentru persoanele dragi din viata ta

24 aprilie 2013

Sa faci un cadou nu a fost nicicand mai usor! Daca vrei sa faci o surpriza unei persoane dragi - de exemplu, matusii pe care nu ai vizitat-o de ceva timp sau bunicii la care ajungi mult mai rar decat ti-ai dori... -, de ziua de nastere, de onomastica, de Pasti, de sarbatorile de iarna sau, pur si simplu, intr-o zi ca oricare alta, magazinul online Dacic Cool iti vine in intampinare! Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool iti ofera de acum posibilitatea de a face o comanda ce va fi livrata la adresa mentionata de tine, in atentia persoanei pe care vrei sa o surprinzi cu un cadou Cool, Dacic Cool.

Dupa efectuarea platii produselor comandate, magazinul online Dacic Cool va expedia coletul la adresa de livrare indicata de tine. Plata produselor comandate se face prin transfer bancar, banii depunandu-se in contul magazinului online Dacic Cool. Poti beneficia astfel de trimiterea coletului cu produsele achizitionate in atentia persoanei specificate la adresa de livrare.
In plus, in cazul in care cadoul este pentru cineva care isi serbeaza onomastica, persoana la care va fi livrat coletul va beneficia, pe langa promotiile speciale de ziua numelui, si de toate promotiile active din magazinul online Dacic Cool (cu exceptia promotiei de dublare a valorii produselor comandate pentru ziua de nastere).

Pentru informatii suplimentare referitoare la produsele disponibile in magazinul online Dacic Cool, puteti apela numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99 (de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00) sau puteti trimite un e-mail la [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram