fbpx

Cadouri cu gust pentru orice destinatar

Mereu imi este greu sa gasesc cadouri dragute pentru familia si prietenii mei. Stau ore in sir prin magazine si la sfarsit nu primesc chiar reactia dorita. Am impresia ca oamenii astia au de toate, nu le lipseste nimic, sau ca lucrurile de care au nevoie sunt prea scumpe pentru ca sa le cumpar eu. Asa ca ajung sa cumpar lucrusoare cam neinteresante – nici eu nu m-as bucura prea tare daca le-as primi.

Asta se intampla pana nu demult, cand am dat peste o gama foarte interesanta de cadouri, despre care am citit ulterior ca au o istorie lunga si se bucura de mult succes in acest domeniu, al darurilor. Vorbesc despre statuetele Hinz&Kunst – ati auzit de el? Daca nu, vedeti cum arata aceste cadouri – click aici.

Despre statuetele Hinz&Kunst

Sunt create de un sculptor german contemporan, Gunter Scholz si familia sa de artisti. Statuetele acestea sunt un ansamblu de piulite, suruburi si piese metalice, toate purtand o semnatura aparte: ochelari de vedere. Aceste statuete imita diverse meserii, de la dansatoare exotica, la faiantar sau chiar si sahist. Cu siguranta veti gasi printre sutele de statuete una reprezentativa pentru destinatarul cadoului.

Toate statuetele sunt amuzante si tocmai acest lucru le face sa fie un cadou bine primit de catre oricine – cadourilor haioase sunt, fara doar si poate, printre cele mai iubite tipuri de cadouri. Iar daca iei in calcul si modul ingenios de realizare a acestor statuete, cu siguranta vei surprinde cu acest tip de cadou.

Tipuri de statuete Hinz&Kunst

suporturi pentru sticle (de vin, whiskey) de diferite forme si stiluri; unele sunt realizate dupa zodii, altele reprezinta diverse animale sau oameni – in orice caz, toate combinatiile sunt amuzante
suporturi foto pentru fotografii de diverse dimensiuni
reprezentari ale unor meserii si profesii; veti gasi in aceasta gama de cadouri reprezentari de zidari, cantareti, reporteri, motociclisti etc. toate realizate cu mare precizie.

Cu siguranta veti gasi in statuetele Hinz&Kunst o gama variata de cadouri din care puteti sa alegeti. Veti afla un cadou pentru oricine si cu siguranta va fi bine primit.