Cadouri Cool Dacic Cool de ziua numelui tau

8 august 2012
Autor:
dowmedia08

Dacic Cool, deja o mare familie a celor ce simt si traiesc romaneste, va invita la sarbatoare! Sarbatorim impreuna fiecare traditie romaneasca, fiecare nume, fiecare eveniment care ne defineste. Descoperim impreuna semnificatiile numelor traditionale romanesti, iar magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool va dubla comenzile efectuate cu ocazia zilelor onomastice traditionale romanesti.
Ce este mai firesc decat sa ne spunem La multi ani! si sa ne oferim un mic cadou? Magazinul Dacic Cool isi propune sa ofere, cu ocazia onomasticilor traditionale si extrem de populare la romani, dublarea comenzilor efectuate de cei care poarta aceste nume sfinte si apreciate de romani. Pentru fiecare produs comandat, sarbatoritii vor primi cadou din partea magazinului inca un produs, dubland astfel comanda.
E timpul sa invatam sa ne bucuram impreuna, sa cream adevarate parteneriate. Mediul online este un spatiu al dialogului liber, al dialogului real, de la egal la egal, intre branduri si consumatori. Trebuie sa invatam sa ne respectam, sa ne intelegem si sa ne ajutam reciproc. Si - de ce nu? - sa ne bucuram impreuna. Magazinul Dacic Cool va asteapta cu produse romanesti pentru sanatate si frumusete, cu cadouri pentru dumneavoastra si pentru cei apropiati, carora vreti sa le faceti o bucurie. In acelasi timp, prin aceasta actiune, magazinul Dacic Cool urmareste sa ne reaminteasca importanta si semnificatiile atat de profunde si de frumoase pe care le au traditionalele prenume romanesti, dintre care majoritatea se regasesc si in calendarul nostru crestin. Esti parca mai implinit atunci cand redescoperi semnificatiile profunde ale numelui tau si marea familie care sarbatoreste odata cu tine acea atat de frumoasa zi a numelui tau. Asa ca Dacic Cool (www.daciccool.ro) isi propune sa ne ajute sa descoperim mai multe despre numele atat de populare la noi, iar magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool va dubla comenzile sarbatoritilor.
Pentru inceput, acum, inaintea marii sarbatori a Adormirii Maicii Domnului, pana in 15 august, toti cei cu nume derivat de la Maria, precum Marioara, Mariuca, Mariuta, Marita, Maricica, Mia, Mioara, Marinela, Mariana, Anamaria, Marian, Marin, Marinica etc., vor primi cadou, din partea Magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii.
Despre modul de desfasurare a promotiei puteti afla mai multe vizitand Magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro). Pentru informatii suplimentare, puteti apela numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99 (de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00) sau puteti trimite un email la [email protected].
Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram