Bucuria reducerilor la Sofiaman

18 ianuarie 2016

Reducerile prietenoase dureaza o luna intreaga la Sofiaman! Pana pe 31 ianuarie 2016, in toate magazinele Sofiaman, sute de articole vor avea discounturi de pana la 50%. In aceasta perioada, clientii Sofiaman pot profita de reduceri pe tot parcursul lunii ianuarie si isi pot achizitiona articole pentru casa, haine de noapte si lenjerie intima la preturi speciale.

Sofiaman vine cu promotii generoase si la articole pentru femei precum compleuri, neglijeuri, halate si pijamale. Domnii pot alege dintr-o gama variata de articole de strada, pijamale si lenjerie intima, iar, pentru copii, parintii pot alege dintre pijamale colorate cu printuri haioase si articole de strada, cu detalii jucause.
Discounturile sunt valabile in magazinul online, in cele doua magazine din tara in sistem de franciza, in cele 8 magazine proprii Sofiaman din tara, cat si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Reteaua de magazine Sofiaman poate fi accesata pe site-ul Sofiaman.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram