fbpx

Bucura-te de tot ce are Romania de oferit

Hai cu noi intr-o drumetie pe 2 roti. Inchiriaza un Tenere700 si hai sa exploram frumusetile Romaniei. Te invitam sa descoperim impreuna Baraganul si o parte din Dobrogea, continuand peste granitele Romaniei cu o scurta trecere prin Republica Moldova, apoi sudul Ucrainei, unde vom avea prima escala peste noapte in orasul Izmail, oras istoric asezat pe malul stang al Bratului Chilia. Excursia ghidata Odessa dureaza 5 zile si are un nivel de dificultate 3/5. Distanta parcursa este de 1200 de km, iar preturile pentru toate tururile moto ghidate le gasiti pe site-ul nostru.

Esti incepator? Nu iti face griji, Adventure Tour organizeaza pentru incepatori cursuri off road, care te vor ajuta sa inveti sa pilotezi corect, sa iti imbunatatesti tehnica si sa parcurgi traseele noastre sigur si lipsit de stres. De ce sa alegi tururile ghidate de la Adventure Tour? Experienta pe care o vei trai este una la intensitate maxima, cu aventura, adrenalina, relaxare si voie buna. Pretul unei experiente marca Adventure Tour include cazare, mic dejun, pranz si cina, ghid moto cu experienta, asistenta tehnica 24/7, masina de asistenta pentru bagaje si suport tehnic, motocicleta de rezerva si transfer aeroport.

Detii motocicleta visata insa nu ai gasca de plimbare! Ai facut cursuri Adventure Boot Camp dar nu ai unde practica tehnicile invatate! In 20-22 iulie Adventuretour.ro efectueaza un tur motoclistic de 3 zile cu segmente virajate pe drumuri ferite, cu portiuni offroad de dificultate usor spre mediu unde vei putea exersa mersul pe 2 roti in conditii de siguranta. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii despre cursurile off road organizate de noi!