BRCC organizează 20 Years Summer Anniversary Party

22 iunie 2018
Autor:
NOMADE Communication

Anul acesta, Camera de Comerț Britanico – Română (BRCC) aniversează 20 de ani în care a facilitat comerțul bilateral și investițiile pe piața din România. Pentru a marca acest succes, BRCC organizează 20 Years Summer Anniversary Party by the pool – un eveniment de amploare care reunește reprezentanți importanți ai comunității de afaceri din România, dar și din Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc pe data de 12 iulie 2018 la piscina hotelului Radisson Blu, cu participarea Excelenței Sale Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii în România. Alături de acesta vor fi prezente alte câteva personalități importante ale comunității britanice de afaceri.

Participanții vor avea oportunitatea de a întâlni numeroși reprezentanți ai mediului de afaceri internațional, dar și manageri și antreprenori români cu care vor putea interacționa într-un cadru informal. De asemenea, companiile care își doresc să beneficieze de o vizibilitate sporită în cadrul evenimentului, pot accesa un pachet de sponsorizare care să corespundă obiectivelor lor de business.

Seara va începe la orele 18:30 cu un cocktail de deschidere și un discurs susținut de Charlie Crocker, CEO Camera de Comerț Britanico – Română, urmat de câteva surprize pregătite de către organizatori. Dress code-ul este summer chic, iar alte informații despre eveniment pot fi descoperite accesând website-ul BRCC sau trimițând un e-mail la [email protected].

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram