fbpx

Brățările de picior – un must have al sezonului

Vara bate la ușă, iar trendurile din anii ’70 și ’90 dau semne că s-ar reîntoarce și brățările de picior prind din ce în ce mai mult teren atât când vorbim despre podiumurile prezentărilor de modă, cât și în viața de zi de zi.

Brățările de picior dau acel sentiment de vacanță și bună stare celor care le poartă, iar tu meriți tot ce e mai bun și mai relaxant.

Așa că nu mai sta pe gânduri și cumpără brățări de picior din argint atât pentru tine, cât și pentru cineva drag și vei simți feelingul de vacanță zi de zi. Ele pot fi purtate atât la birou, cât și la plimbări în parc, la petreceri și pe plajă. Nu mai există un singur loc potrivit în care să porți aceste brățări – și anume doar la mare – ci acum orice ocazie și loc este podiumul lor.

La Indira găsești felurite modele și culori de brățări care te vor duce cu gândul la excursii și vacanțe atunci când simți că e ziua mai grea. Iar pe lângă brățări, mai găsești și coliere, pandantive, cercei de argint cu pietre, fără sau chiar midi și gift cards, în cazul în care nu știi sigur ce își dorește destinatara cadoului tău.

Dar haide să povestim despre starurile acestui articol: brățările de picior din argint! Cele pe care trebuie neapărat să le ai chiar începând cu acest sezon estival.

Brățări de picior din argint – must have

Înainte de a cumpăra o brățară de picior ar trebui să îți măsori glezna, pentru a fi sigură că ți se potrivește. Dacă o faci cadou și acest lucru nu este posibil, nu e nicio problemă, pentru că ai parte de retur gratuit în 30 de zile de la comandă.

Brățara din argint de picior Dolphin te va duce cu gândul la plajă și relaxare, mai ales că designul ei include și acest mamifer care nu are cum să nu îți amintească de mare și ocean și toată frumusețea pe care o întâlnești în ele. Parcă auzi sunetul lor în surdină de câte ori te uiți la brățară. Ce metodă bună de evadare din realitate atunci când ziua devine dificilă!

Brățara de picior din argint Anchor conține și ea un alt simbol care te va duce cu gândul la corăbii și bărci și te va ajuta să pleci măcar într-o călătorie mentală undeva în depărtare, unde doar valurile și delfinii se aud.

Brățara de picior din argint Soft Pearl – Gold Plated este cu adevărat specială datorită combinației dintre culoarea rose – dată de aurul roz de 14 karate cu care este placată peste argint – și perlele naturale de cultură. Cu siguranță ea va ieși în evidență fie pe plajă, la birou sau la restaurant.

Brățara de picior din argint Jay – Turcoaz îți va aduce bună dispoziție cu fiecare purtare mai ales datorită culorii sale vesele și care te duce instant cu gândul la natură. Feluritele nuanțe de verde te vor teleporta între coralii din oceane și te vei simți liberă și fără stres.

Brățara de picior din argint Rose Stella este și ea deosebită datorită combinației de negru cu rose gold și pandantivul în formă de stea. Hematitul alături de argintul rose gold este de neratat. Trebuie să ai neapărat o brățară de picior care va ieși în evidență atât prin eleganță, cât și prin alăturarea celor două culori.

Acestea sunt doar câteva dintre brățările pe care le găsești la Indira. Varietatea este atât de mare încât cu greu te vei putea hotărî la una singură. Cel mai bine e să îi iei una cadou și prietenei tale cele mai bune și, de ce nu, să faceți schimb uneori și astfel vei avea la îndemână două bijuterii pe care să le rotești.

Pe lângă că sunt frumoase și au atât un design minimalist – dacă asta îți dorești – sau unul cu diferite influențe culturale, bijuteriile de la Indira vin însoțite de un certificat de garanție și autenticitate. Iar dacă nu se potrivesc din prima, ai parte de retur gratuit cu doar câteva clickuri.

Alege să strălucești de fiecare dată când ieși din casă și să ai o stare de bine cu ajutorul brățării de picior care nu doar că va aduce un extra-touch outfitului tău, ci îți va da și o stare de bine și de vacanță atunci când vei avea mai mare nevoie!