Bratarile de pe Imperi ro sunt in acelasi timp simboluri si accesorii aspectuoase

27 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Bratarile comercializate de catre Imperi simbolizeaza diferite notiuni prin pietrele semipretioase detinute, si aduc un plus de culoare care da forma finala oricarui trend vestimentar. Aceste bratari din margele de pe Imperi sunt unisex, prezinta pe parcurs cateva margele placate cu aur alb sau argint, si sunt potrivite pentru purtarea imediata, in prezent, deoarece moda de a purta accesorii de acest tip a revenit si atat barbatii cat si femeile doresc sa se asigure ca poarta la mana o bratara.

O bratara are intotdeauna un inteles personal (simbolizeaza/ reprezinta ceva anume), dar si un inteles public, general, bazat pe forma si culoare. Bineinteles ca ceea ce reprezinta bratara pentru purtatorul ei este mai important, insa ea reprezinta in acelasi timp si un accesoriu care sa puna in valoare aspectul fizic al acestuia.

3 exemple de bratari cu pietre pe care Imperi le comercializeaza

Bratarile cu pietre semipretioase regasite in selectiile de pe Imperi.ro sunt unisex fiindca nu au semne distinctive care sa separe preferintele pur feminine de preferintele pur masculine. Iata de ce forma lor se incadreaza bine pe orice incheietura, de femeie sau de barbat, iar culorile pot fi asortate foarte usor cu celelalte articole vestimentare.

De aceea, se poate spune ca bratara este particularizata mai ales prin simbolul lor si prin intelesul propriu dat acestora pentru fiecare purtator/ purtatoare. Iata 3 exemple care sa justifice acest lucru:

• Bratara din pietre semipretioase (6 mm de howlit alb)
Piatra reprezinta un cap de leu (otel inoxidabil placat cu aur 24k, si diamante cz-zirconiu care sa poarte rol de ochi). Angrenajul metalic de inchidere este suflat, de asemenea, cu aur alb
• Bratara cu pietre semipretioase (sfere de 6 mm) din otel inoxidabil suflat cu aur alb 24k
Are o pana stilizata, si culori precum rosu coral, roz, negru si variante de non-culori
• Bratara cu craniu din otel inoxidabil suflat cu argint, la fel ca toate bilele din componenta bratarii; ochii acestui craniu sunt diamante cz

Bratarile disponibile online pe Imperi sunt usor de comparat si de comandat

In mediul online, bratarile (cu pietre) de pe Imperi pot fi usor de comparat si de comandat. In prezent, accesorizarea trebuie sa se faca intr-un timp cat mai scurt, deoarece moda este imperativa si nu accepta lipsa bratarilor de pe mana.

Iata de ce cu numai cateva butoane apasate pe laptop si numai cateva click-uri date, toti cei care vor sa fie la moda dar isi doresc si ceva sa le reprezinte personalitatea pot ajunge in pozitia plasarii unei comenzi de bratara cu pietre de pe Imperi.

Bratarile din margele, pentru barbati ori femei, sunt oferite de Imperi si pot fi cumparate si pentru a fi facute cadou, caz in care simbolurile infatisate de pietrele pretioase trebuie sa fie in acord total cu cel/ cea care primeste cadoul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram