Brandul de ceasuri elveţiene de lux Slyde by HD3 devine sponsor al European Poker Tour de la Barcelona

31 iulie 2012
Autor:
dowmedia08

Fiecare dintre cei şase câştigători ai Main Event-urilor EPT va primi un ceas de mână Slyde by HD3 cu design “Black and Steel”, în valoare de 5.480 de euro, ca parte a premiului său. În plus, câştigătorul Marii Finale a PokerStars.com & Monte-Carlo®Casino European Poker Tour va primi un ceas de mână Slyde by HD3 - “Black and Rose Gold”, a cărui valoare de retail este de 9.000 de euro.
“Suntem foarte încântaţi să fim Official Watch Sponsor pentru Sezonul 9 al EPT şi ne bucurăm să ne putem alinia la eforturile unei companii care, la fel ca şi noi, se concentrează pe gândire vizionară şi inovaţie. Aşteptăm cu nerăbdare să oferim ceasurile-premiu câştigătorilor din Main Event-uri şi să îi felicităm pentru succesele obţinute la mesele de joc”, a declarat Jorg Hysek, creatorul Slyde.
Ceasurile de mână Slyde sunt creaţia producătorului elveţian de ceasuri HD3 şi reprezintă o adevărată revoluţie în producţia de ceasuri, combinând măiestria tradiţională a fabricanţilor de orologii cu design-ul modern şi cea mai recentă tehnologie. Modelul inovator, cu faţă din cristal de safir, este dotat cu un ecran touch intuitiv care permite utilizatorului să genereze un număr nelimitat de interfeţe personalizate, adaptat propriilor preferinţe.
“Faptul că acum colaborăm cu un asemenea brand prestigios, producător de ceasuri elveţiene de lux, demonstrează că European Poker Tour este un eveniment care atrage şi companii din afara lumii pokerului. EPT este încântat să colaboreze cu Slyde by HD3 şi ne bucurăm să le putem oferi câştigătorilor noştri aceste ceasuri splendide, ca parte a premiului obţinut. Aşteptăm cu nerăbdare un Sezon 9 incitant”, a adăugat preşedintele EPT, Edgar Stuchly.
Mai multe informaţii despre EPT şi modalităţile de calificare pentru evenimentul de deschidere a Sezonului 9 de la Barcelona puteţi găsi pe http://psta.rs/EPT. Pentru mai multe informaţii despre Slyde by HD3, accesaţi www.Slyde.ch.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram