fbpx

BPP Professional Education lanseaza programul special de Sarbatori goWise

Incepand cu luna decembrie 2011, BPP Professional Education va organiza saptamanal o noua sesiune de module Open Day, sustinute de trainerii programului goWise. Cu o durata de 2 ore orice persoana interesata poate participa gratuit, sesiunile fiind dedicate persoanelor care doresc sa beneficieze de informatii si aplicatii interesante si imediat aplicabile. Sesiunea lunii Decembrie are ca structura cursuri care viseaza dinamica organizatiei si factorul motivatie.

‘’ Cererea a fost din partea clientilor nostri care si-au dorit in cadrul serviciilor oferite si module de programe pentru dezvoltare personala. Din experienta noastra de pana acum, stim ca factorul uman are o importanta covarsitoare pentru succesul si eficienta unei companii si venim in intampinarea realizari acestui deziderat cu cele mai complexe training-uri de pe piata romaneasca. Pentru luna Decembrie avem o serie de sesiuni speciale, pornind de la ideea ca un An Nou intotdeauna reprezinta un nou inceput, cursurile sunt structurate pe subiecte care ajuta la stabilirea unui nou deziderat pozitiv si plin de motivatie pentru 2012 ’’, a declarat Anca Zinculescu, coordonator program goWise.

Sesiunile Open Day incep din data de 5 Decembrie si sunt urmatoarele:

5 Decembrie, Dinamica organizationala, incepand cu ora 16.

7 Decembrie, Time Mangement, incepand cu ora 16.

12 Decembrie, De-Stres, incepand cu ora 16.

14 Decembrie, Managementul motivatiei, incepand cu ora 16.

Sesiunile goWise sunt gratuite si pot participa membrii companilor, manageri din departamentele HR sau persoane fizice cu functii de decizie.

Lectorul BPP care va dezvolta si furniza aceste programe de training este:

Adriana Petrescu, public speaker, psiholog cu peste 20 de ani de experienta în domeniul comunicarii construieste programe personalizate si sesiuni de coaching în cadrul BPP Professional Education. Cu o vasta experienta in construirea de strategii si management, Adriana Petrescu a pozitionat numeroase companii straine si autohtone pe piata romaneasca. Mereu aproape de oameni si de nevoia lor de performanta, intelegand perfect piata prin prisma experienței sale extensive, cariera ei se axeaza pe domeniul dezvoltarii personale. Training-urile pe care le pregateste se adresează unui public care doreste sa se autodepaseasca printr-o cunoaștere perfecta a sinelui si a capabilităților personale.