fbpx

Botez cu printese ursitoare Constanta zane ursitoare Constanta 0762838354

Botezul este un eveniment sacru si, in general, dupa ceremonie se obisnuieste ca oamenii sa sarbatoreasca evenimentul printr-o petrecere de botez in Constanta. Botezul in Constanta nu mai este doar o simpla petrecere, parintii dorind sa isi sarbatoreasca copilul cu mare fast si voie buna alaturi de toti cei dragi. La fiecare petrecere, trebuie ca oaspetii sa fie distrati sau emotionati, sa se mentina mereu o atmosfera de poveste si de povestit pentru anii ce vor urma si, mai ales, pentru ca bebelusul sa aiba amintiri frumoase cand va fi mare! Momentele artistice la botez Constanta sunt numeroase, insa dintre cele mai emotionante si mai frumoase este spectacol cu ursitoare botez Constanta 0762838354.
Spectacolul cu ursitoare la botez Constanta este un moment magic, deosebit de frumos si emotionant pentru toti cei prezenti, si are un impact extraordinar asupra parintilor si nasilor. Printesele ursitoare Constanta vin la fiecare copil care isi sarbatoreste botezul in Constanta, dar si la ruperea turtei si la taierea motului in Constanta, deci orice fel de eveniment care il implica pe micul bebelus.
Momentul cu ursitoare la botez Constanta transforma pentru 20 de minute ringul de dans intr-un spatiu al povestilor unde orice e posibil! Zanele ursitoare Constanta poarta rochii de printesa, colorate si stralucitoare, fluturand din bagheta magica cu care isi astern peste micut darurile spirituale, intelectuale si fizice ce ii vor inlesni trecerea prin viata. Coifurile colorate si voaluri usoare vor da si mai mult realism povestii ce se desfasoara in fata ochilor invitatilor! Muzica speciala pe care isi fac aparitia ursitoarele, balonasele de sapun sau fumul greu care da senzatia de nori, confera un aspect de basm intregului moment. De fiecare data, parintii sunt impresionati de interpretarea ursitoarelor Constanta ce isi fac rolul mai frumos prin felul in care se misca, rostesc cuvintele si prin poeziile emotionante ce sunt rostite. Fiecare ursitoare are un anumit rol in momentul cu ursitoare Constanta, iar una din ele interpreteaza semnificatia numelui bebelusului, facand cunoscute provenienta numelui si ceea ce numele reprezinta.
Spectacolul cu ursitoare la botez Constanta poate fi completat de aducerea tortului pentru ca momentul artistic sa fie complet. Ursitoarele vor ramane atunci, cateva minute in plus pentru a face fotografii cu bebelusul si parintii, dar si invitatii.
Uneori, la un botez tematic in Constanta, parintii opteaza si pentru aducerea unor mascote, precum Mickey si Minnie Mouse sau alte personaje din desene animate in Constanta care vor completa atmosfera delicios de frumoasa!
Inchirierea printeselor ursitoare pentru botez Constanta nu este deloc dificila, stabilindu-se data, locul si ora la care doriti sa fie prezente ursitorile Constanta. Trebuie retinut si ca ursitoarele magice Constanta se deplaseaza in orice localitate din judetul Constanta si Tulcea si pot veni si pana in Medgidia, Cernavoda, statiunile de langa Constanta, Mangalia si restul localitatilor din judetul Constanta, dar si Tulcea! Show-ul cu ursitoare Constanta se preteaza pentru orice botez, oricat de mic sau mare, pentru a crea amintiri memorabile pentru bebelus!