Book of Ra - Strategii pentru câștiguri maxime

25 septembrie 2020
Autor:
Content SEO

Book of Ra este unul dintre cele mai cunoscute și râvnite jocuri de jucătorii din întreaga lume. Este printre primele jocuri cu speciale apărute. Înainte să te aventurezi în căutarea câștigurilor din acest joc este bine să știi câteva aspecte importante care te vor ajuta să îți maximizezi câștigurile.

3 simboluri scatter

În primul rând trebuie să cunoști funcțiile și simbolurile acestui joc. Varianta veche a acestui joc are 9 linii de plată, iar varianta deluxe mai beneficiază de o linie în plus. Cel mai puternic simbol este cel al exploratorului, iar dacă ai nimerit 5 simboluri de acest fel poți fi sigur că ai nimerit un câștig mare. Funcția cea mai râvnită a acestui joc este obținerea a minim 3 simboluri scatter, adică minim 3 cărți. Simbolul scatter ține loc și de wild, ceea ce înseamnă că poate înlocui orice simbol. Atunci când se activează funcția bonus a jocului, ți se va alege un simbol și vei primi 10 rotiri gratuite. Simbolurile se extind pe toată coloana pe care apar, astfel că dacă vei primi 5 simboluri de același fel pe ecranul de joc, vei lua câștigul maxim din acea rotire.

Opțiunea de dublare a banilor

De asemenea, la orice câștig ai opțiunea de a dubla banii prin funcția de gamble. Aici trebuie să alegi dintre culorile roșu și negru, iar dacă alegi varianta corectă ți se va dubla câștigul. O strategie pentru a aduna un profit cât mai mare este să mizezi în general sume mici și să te abții din a le dubla.

O strategie puțin riscantă la book of ra online dar care îți poate aduce profituri mari este să dublezi din când în când miza dacă pierzi, deoarece dacă vei prinde 3 simboluri scatter pe o miză mare, este foarte probabil să recuperezi pierderea și să obții un câștig. O altă parte a acestei strategii este ca după ce ai avut un câștig mare să reduci miza și să joci așa o mică perioadă.

Nu încerca jocul automat. Când folosești opțiunea de automat, e posibil să pierzi controlul jocului. Nu ai acces la ajustarea mizei și nu poți folosi opțiunea de dublaj din când în când.

O strategie foarte cunoscută este aceea de a-ți seta un câștig mic în fiecare zi. Dacă alegi să îți setezi câștiguri mari, nu doar că vei pierde în ziua respectivă dar vei pierde și pe termen lung. Câștigurile mici și constante sunt mult mai sigure.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram