Boem Club la inceputul anului 2013: crestere spectaculoasa a numarului de cursanti

11 februarie 2013

In prezent, in cadrul oricarui sediu Boem Club se pot lua lectii de pian, chitara, canto, vioara, violoncel sau educatie muzicala pentru prescolari. In cazul adultilor, nu exista limita de varsta, adica orice adult dornic sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea se poate inscrie la lectiile de muzica Boem Club. In cazul copiilor, varsta minima pentru inceperea cursurilor difera la fiecare instrument/curs in parte: pentru pian – varsta minima de 4-5 ani, pentru chitara – 6 ani, pentru vioara – 5 ani, pentru canto – 8 ani, pentru violoncel – 5 ani, iar in cazul lectiilor de educatie muzicala exista 2 grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani. Cu exceptia lectiilor de educatie muzicala unde grupele de varsta sunt clar delimitate, in cadrul Boem Club se pot lua lectii de muzica pentru orice nivel: incepatori, intermediari, avansati, atat in cazul copiilor, cat si in cazul cursantilor adulti.
Incepand cu anul scolar 2012-2013, Scoala de Muzica Boem Club a introdus in oferta cursurile de muzica de grup pentru lectiile de chitara, vioara, canto si pian. Cursantii au posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti si sa experimenteze studiul unui instrument sau canto pe grupe, alaturi de persoane care au acelasi nivel muzical si aceleasi gusturi in materie de muzica.
Tot incepand cu anul 2012, Boem Club si-a extins oferta educationala cu lectii de muzica de camera. Avantajele noilor lectii de muzica de camera sunt acelea ca vin in completarea cunostintelor dobandite de catre cursanti la lectiile de muzica individuale, dezvoltand abilitatile muzicale ale acestora de a se integra din punct de vedere muzical intr-un ansamblu si de a canta impreuna cu altii
Claudia Atanasoae, managerul Boem Club, a declarat: „Suntem bucurosi ca la doar o luna de la inceputul anului 2013, numarul cursantilor noi este din ce in ce mai mare si incercam sa le gasim tuturor nou-inscrisilor un interval de programare conform preferintelor si disponibilitatii lor, pentru a-si integra lectiile de muzica in activitatile lor de zi cu zi cat mai eficient si natural. Spre deosebire de alte scoli particulare de muzica care au program doar in cursul saptamanii si in week-end doar sambata sau deloc, Boem Club are program zilnic: 9:00-21:00 – sediul din zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si 10:00-20:00 – sediul Razoare. Ii asteptam pe toti cei care doresc sa inceapa o activitate noua, educationala, recreativa sa se inscrie la cursurile noastre”.
Pentru inscrierea la orice tip de lectii oferita de Boem Club, este necesar sa sunati la numarul de telefon 0760 689 422 sau sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected].

--------------
Despre Boem Club
Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 18 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram