BMB Kabeltechnik cel mai cautat angajator la Bursa Locurilor de Munca din Mediaş

27 aprilie 2015

BMB Kabeltehnick este o companie cu capital privat româno-german, cu sediul în Copşa Mică, având un sector de activitate internaţional în industria cablajelor. BMB Kabeltechnik operează în toate ramurile semnificative ale industriei, pornind de la industria medicală şi continuând cu automotive, tehnică de circulaţie şi industria construcţiei de maşini, utilaje şi aparate. De câţiva ani încoace, compania BMB Kabeltechnik s-a impus în economia locală ca fiind cel mai mare angajator. Compania are în prezent peste 300 de angajaţi, majoritatea din Copşa Mică, dar şi din localităţile limitrofe, asigurându-le oamenilor transport gratuit pe o rază de 15 Km în jurul fabricii.

Compania se află în acest moment în plină dezvoltare şi ascensiune, asigurând angajaţilor săi un mediu de muncă stabil, ofertant şi bazat pe aprecierea performanţelor. Totodată, derulându-şi activitatea în comunitatea restrânsă din Copşa Mică, compania înțelege răspunderea socială ce îi revine, garantează stabilitatea locurilor de muncă şi se implică activ în acțiuni caritabile, de protejare a mediului înconjurător şi investiții urbane.

„Încă de la preluarea companiei în iunie 2014, am înțeles viziunea acționarilor centrată pe dezvoltarea angajaților în familia BMB Kabeltechnik. Politica de resurse umane pe care o dezvoltam urmărește aceste linii directoare şi promovează responsabilitatea socială-voluntariatul, performanţa şi loialitatea faţă de companie”, a declarat directorul general al BMB Kabeltechnik Copşa Mică, dl. Marius Mihăilă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram