fbpx

Blue Air face echipa cu PayPal

”Suntem extrem de incantati sa anuntam ca zborurile Blue Air, disponibile via blueairweb com, pot fi acum achizitionate folosind PayPal. Blue Air este decis sa le ofere clientilor optiuni variate si comode atunci cand isi achizitioneaza biletele de avion si PayPal este in mod clar o alegere optima deoarece le ofera clientilor beneficiul unei plati online sigure.” – declara Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Romanii sunt calatori activi, care se deplaseaza frecvent si, potrivit Blue Air, cele mai achizitionate rute pentru care acestia au platit cu PayPal sunt, pana acum, Stuttgart – Sibiu, Londra – Bucuresti si Roma – Bacau. Calatorii romani pot calatori acum pe aceste rute si oriunde in lume platind cu PayPal – rapid, usor si in siguranta.

”Circa 95% dintre calatorii romani aleg liniile aeriene cu care se deplaseaza in functie de pretul biletului, 83% acorda atentie politicii privind bagajele si 76% se orienteza in functie de destinatiile oferite (1). Blue Air le ofera romanilor toate aceste optiuni” – spune Matt Komorowski, Director Vanzari PayPal in Europa Centrala si de Est. ”Am vazut ca lucreaza constant pentru a oferi solutii inovative care sa imbunatateasca experienta clientilor, iar la fel procedeaza si PayPal. De aceea, suntem incantati sa putem ajuta Blue Air sa faca platile si mai rapide, sigure si convenabile.”

Cu PayPal, Blue Air le poate oferi clientilor sai mai mult decat plati, un exemplu fiind Buyer Protection Program, care acopera acum si bunurile non-corporale, cum ar fi muzica si jocurile, dar si biletele de calatorie (2).

”Piata bunurilor digitale este una dintre categoriile de retail care inregistreaza cea mai mare crestere, iar biletele de calatorie si rezervarile online reprezinta o parte importanta a acestei piete. Gratie protectiei pe care o oferim, clientii au un grad mai mare de incredere atunci cand achizitioneaza astfel de produse si servicii” – adauga Matt Komorowski.

Despre PayPal

La PayPal (Nasdaq:PYPL), punem oamenii in centrul a tot ceea ce facem. Fondat in 1998, PayPal continua sa fie in avangarda revolutiei platilor digitale. In 2015, 28% din cele 4.9 milioane de plati procesate au fost realizate de pe dispozitive mobile. PayPal le ofera oamenilor modalitati mai bune pentru a se conecta cu banii lor si unii cu altii, ajutandu-i sa isi acceseze si sa isi transfere banii in siguranta si oferindu-le optiuni privind modul in care vor sa plateasca sau sa primeasca bani. Cu 179 de conturi active, PayPal a creat un ecosistem de plati deschis si sigur in care oamenii si afacerile aleg sa realizeze tranzactii sigure unii cu altii online, in magazine sau prin intermediul dispozitivelor mobile. PayPal este cu adevarat o platforma de plati internationala, accesibila oamenilor din peste 200 de piete si care le permite clientilor sa primeasca plati in peste 100 de valute, sa retraga fonduri in conturile bancare in 57 de valute si sa mentina balante in cadrul conturilor lor in 26 de valute.

Despre Blue Air:

Blue Air opereaza zboruri in siguranta de 11 ani, oferind peste 70 de rute directe catre Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Portugalia, Romania, Suedia si Marea Britanie. Compania are cinci baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

Blue Air a obtinut certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transportation Association (IATA), certificat acordat pentru standardele sale operationale de exceptie si este in prezent membru deplin al IATA.

Flota Blue Air este formata din aeronave Boeing 737, cu interiore modernizate cu scaune de ultima generatie Recaro ce ofera pasagerilor o experienta mai buna si mai confortabila in timpul zborului.

(1) 21st Century Consumer on Vacation, studiu international realizat de GFK pentru PayPal in august 2015 in Polonia, Ungaria, Romania si Republica Ceha. Studiul a fost realizat prin intermediul unor interviuri-chestionar online (Computer-Assisted Web Interviewing – CAWI) in randul a 1200 de utilizatori de internet cu varsta de peste 18 ani. Structura grupului de respondenti a fost ajustata utilizand o balanta analitica pentru a se mula pe structura polonezilor, ungurilor, romanilor si cehilor in ceea ce priveste varsta si sexul.
(2) Informatii amanuntite referitoare la PayPal Buyer Protection Program, precum si termenii si conditiile acestuia, sunt disponibile in cadrul PayPal User Agreement, accesibil la acest link.