Blog de carte: 3 carti pentru copii de citit iarna

13 ianuarie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cartile au fost dintotdeauna pline de insemnatate, acestea putand sa transmita mesaje cu adevarat emotionale si importante. Acest fapt este valabil si atunci cand vine vorba de lucrari destinate micilor cititori, aici regasindu-se cateva exemple de lucrari cat se poate de apreciate printre randurile copiilor si parintilor deopotriva.

Prin urmare, cei care vor sa fie la curent cu cele mai noi recomandari aparute, se recomanda sa se apeleze la un blog de carte, aceste pagini specializate putand sa ofere cele mai bune optiuni valabile. Deoarece a venit sezonul rece si vremea nu mai permite sa se stea pe afara atat de mult timp ca inainte, nimic nu este mai potrivit decat o lectura la gura sobei, dupa cum se spunea pe vremuri. Asadar, in articolul de fata au fost aduse in discutie cateva exemple de lucrari pentru copii ce pot fi citite acum ca a sosit perioada sarbatorilor si vremea zapezilor.

Blog de carte: 3 carti care merita citite pentru cei mici

Dupa cum a fost mentionat, in randurile urmatoare se vor intalni nu mai putin de 3 carti care sunt perfect recomandate celor mici. Pentru mai multe astfel de idei, se recomanda consultarea site-ului Blog.PrintreCarti.ro, un loc unde vor putea fi intalnite numeroase idei potrivite de lectura pentru toate varstele. Asadar, iata care sunt volumele respective:

1. Craciun fericit, Matei! de Brigitte Weninger si Eve Tharlet

Pentru cei care vor sa aiba parte de o lectura de neuitat in familie, aceasta carte se poate dovedi alegerea ideala. Mesajul transmis de autori este unul plin de insemnatate si ii invata pe copii despre importanta de a darui in preajma Craciunului.

2. Povestea primelor daruri de Craciun de Axel Hambraeus

Axel Hambraeus a reusit, prin aceasta scurta capodopera ilustrata, sa intruchipeze adevarata magie a sarbatorilor in randurile lucrarii respective. Prin urmare, cei mici vor invata, foarte usor si clar, despre bunatatea si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti.

Blog de carte | recomandari de carti | Blog.PrintreCarti.ro

Blog de carte

3. Expresul polar de Chris Van Allsburg

Printre ultimele recomandari de carti se numara si Expresul polar, o carte plina de candoare si recunoscuta in intreaga lume pentru imaginile ilustrate si povestea fara de cusur. Aceasta este cu atat mai apreciata atunci cand se lectureaza in perioada sarbatorilor.

In concluzie, acestea sunt recomandarile care se ofera la momentul actual.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram