fbpx

Blat HPC mobila si fronturi mobilier cu textura si finsaje senzationale – made in Italia

Usi mobila pentru design de interior livrate l dimensiuni personalizate

Fronturile de mobila produse  la comanda, debitate la dimensiunile necesare, din panouri MDF sau PAL importate din Italia, au o calitate ireprosabila atat suprafetele acestora cat si de miezul frontului de sertar.

Pentru a respecta marca inregistrata PROTÉGÉ PAROL – Detaliul Care Face Diferenta, selectia noastra de suprafete de mobilier si design de interior a tinut oont de criterii sricte privind calitatea materialelor, tehnologii de productie ce respecta mediul inconjurator, texturi ale panourilor in trend cu cerintele de design ale beneficiarilor de mobila, calitatea proceselor de taiere si acoperire de canturi, densitatea si caliattea miezului de panou mobilier, selectia de adezivii speciali care lipesc cantul marginea frontului.

Producatori de panouri cu suprafete de top din Italia, CLEAF si PREM  LINE au fost selectati ca furnizori agreati.

Fronturi mobila din MDF ultramat aproape opac sau din fata de usa mobila din PAL termo-structurat cu aspect tri-dimensional remarcabil al suprafetei, care aduce la viata materialul.Doar CLEAF Italia poate fi producatorul.

De la PREM Line Italia, de foarte multi ani, livram beneficiarilor DIALUX – fete de usi mobila la dimensiunile comandate, produsa din MDF HIGHT GLOSS, ce are o suprafata ultra-lucioasa cu rezistenta ridicata la zgarieturi si un miez foarte dens.
Feedback-ul de la clientii ce au achizitionat fronturi DIALUX acum mai bine de 10 ani confirma faptul ca acest material si-a pastrat culoarea initiala in conditii normale de utilizare casnica.

HPC FULL COLOR sau HPL Compact – blaturi subtiri 10 mm pentru mobila moderna si contrablat de 1.2 mm

Blaturile inguste de mobila, din HPC FULL COLOR, produse de ABET LAMINATI Italia, au revolutionat designul de mobilier. Fara nici un continut de lemn, acestea inlocuiesc cu succes blaturile mobila termorezistente sau blaturi din material compozit. Protege Parol va propune un produs foarte modern, de calitate care este ideal pentru a raspunde asteptarilor omului modern – blaturile de mobila din HPC – ele sunt foarte durabile, versatile si compatibile cu mobila de bucatarie, iar grosimea de 1 cm se preteaza unor amenajari industrial sau minimaliste.Gata cu faianta, sticla ori mozailul de pe perete. Contrablatul din panoul HPC Full Color cu grosime de 1.2 mm completeaza cu succes unitatea coloristica a amenajarii.

Piata ofera o diversitate de tipuri de blaturi mobilier. Compozitia interna a blatului de lucru este importanta atunci cand discutam de deteriorari provocate de apa. Lemnul (masiv, fulgi sau praf) incorporat in blatul de mobila absoarbe abur sau apa. Blatul HPC nu contine nici o forma de material lemnos, deci este blat mobila HIDROFUG. Este un material foarte rezistent si care se comporta bine in orice conditie vitrege precum gaze puternice, fum, foc, apa. Rezista bine si la socuri  provocate de procesele rezultate din activitatile uzuale din bucatarie. Placile HPC sunt printre cele mai ecologice și cu proprietăți igienice excelente – prezintă siguranță la contactul cu produsele alimentare.

Se prelucreaza foarte usor cand vine vorba de debitare si frezare, cu utilaje masini si utilaje folosite in prelucrarea lemnului,  fara sa mai fie nevoie de cantuire. O slefuire a laturii taiate este suficienta. De aceea blaturile HPC de la Protege Parol sunt solutia ideala pentru mobila din bucatarie.

Un alt avantaj il reprezinta posibilitatea de prelucrare a blatului, cu utilaje profesionale, conform nevoilor dumneavoastra, in baza unui proiect tehnic, cu specificatii clare.

Panou  POLARIS pentru fronturi si blaturi supermate

POLARIS  de la ABET LAMINATI este un panou HPC cu o suprafata antiamprenta, pronuntat mata si o textura catifelata, iar gama cromatica a acestor suprafete decorative este compusa din cinci nuante reci si cinci nuante calde, potrivite proiectelor de amenajare contemporana. Blaturile colecției  POLARIS  sunt confecționate din HPL compact cu o suprafață noua, ultramata, aproape opaca. Restul calităților sunt dorintele omului modern: un blat de bucatarie antiamprenta și antibacterial, asigurand în mod certificat siguranta alimentara (nu este fabricata prin nanotehnologie, deci nu prezintă riscuri  la contactului cu alimentele).

Desigur ca un mobilier cu fronturi si blat POLARIS este un vis ce devine realitate in sufragerie, baie ori living, iar aspectul depaseste asteptarile si imaginatia.

Chiuveta si blatul – un unitar coloristic perfect cu FENIX
Traim ca sa experimentam. Vrem ca experientele sa se ridice la nivelul asteptarilor.

FENIX te provoaca sa iti depasesti limitele. Tactilul si vizualul ating cote ale senzationalului cand privesti ansamblul compus din blat si chiuveta FENIX INTEGRATED SOLUTION.

Suprafata FENIX de la Arpa Industriale Italia, material inovatoar pentru design interior create pentru o gamă largă de aplicații de design interior vertical și orizontal: bucătării, ospitalitate, îngrijire medicală, transport, băi și mobilier. Cu reflectivitate scazuta a luminii, suprafata FENIX este extrem de opaca, moale la atingere, catifelata  si anti-amprenta. Repararea termică a micro-zgârieturilor superficiale este, de asemenea, posibilă.

Acestea va sunt puse la dispozitie atat in showroom cat si in magazinul online, iar consilierii nostri va asteapta sa va prezinte universul suprafetelor de calitate.