Black Friday se prelungeste si in weekend in toate magazinele La Femme

23 noiembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Pentru ca La Femme isi doreste sa fie alaturi de toate clientele sale, a hotarit sa prelungeasca reducerile oferite de Black Friday si in weekendul 24-25 Noiembrie 2012. In acest weekend, va puteti bucura de reduceri la produse din colectia toamna iarna 2012/2013, atit in Magazinul online www.lafemme.ro, cit si in toate magazinele din tara.

Reducerile continua in magazinul online www.lafemme.ro

Reducerile de 25% la produse din noua colectie toamna/iarna 2012/2013 La Femme se vor prelungi pina Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 24.00. Reducerea se aplica la produsele selectionate, in limita stocului disponibil.

Reduceri in toate magazinele La Femme din tara

Toate cele opt magazine La Femme din tara te asteapta cu o super promotie de week-end: 50% REDUCERE la al doilea produs achizitionat!

Promotia este valabila pana pe 15 Decembrie 2012, nu poate fi cumulata cu alte promotii existente si nu se aplica la accesorii. Nu rata aceasta oferta si cumparaturile de week-end vor fi cu adevarat profitabile pentru bugetul tau!

Profita si tu de reducerile de weekend oferite de La Femme!

Despre La Femme

La Femme este un brand romanesc fidel modei frantuzesti. Prezent pe piata de 15 ani, La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic - trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor.

Magazine La Femme sunt in 8 locatii:

Bucuresti: Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei 16-20 pasaj Villacrosse, JL Calderon 1-5 (Piata Rossetti);
Pitesti: Centrul Comercial Jupiter City sip e Calea Bucuresti nr. 1
Constanta: Centrul Comercial TOM.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram